Λουτσέσκου: «Είμαι 100% με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου: «Είμαι 100% με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ»

Μιλώντας σε ΜΜΕ της Ιταλίας ο Ρουμάνος τεχνικός στήριξε πλήρως τον Ιβάν Σαββίδη για τις αντιδράσεις του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Λουτσέσκου: «Είμαι 100% με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ»
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε και στα όσα έγιναν με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα, ενώ επισήμανε πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει επενδύσει εκατομμύρια και πως οι αποφάσεις των διαιτητών “τινάζουν” στον αέρα το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε:
«
Δεν συμβαίνει καθημερινά να βλέπεις έναν πρόεδρο στον αγωνιστικό χώρο με ένα όπλο: «Είναι μια ακραία χειρονομία, ο πρόεδρος έχει επενδύσει τόσα χρήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έπρεπε να είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία και όλοι είναι εναντίον μας... δεν είναι καλή κατάσταση αυτή που έχει διαμορφωθεί».
Κλείσιμο

Αλλά η χειρονομία δεν ήταν η καλύτερη:
«Δεν αναλύω τη χειρονομία, αλλά είμαι εκατό τοις εκατό με τον πρόεδρό μου. Χθες βάλαμε γκολ και για αυτό το πανηγυρίσαμε και όσο εμείς πανηγυρίζαμε ο αντίπαλος εξαπέλυσε μια απίστευτη σύγχυση γύρω από τον διαιτητή. Φαινόταν σαν να θέλει να ακυρώσει το γκολ. Τότε ο πρόεδρος παρενέβη. Αλλά αυτή η χειρονομία είναι μια απεγνωσμένη δράση για να προσελκύσει την προσοχή. Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο Ολυμπιακός εναντίον μας έκανε μια απίστευτη παράσταση γιατί οι οπαδοί μας υποδέχθηκαν τις δύο ομάδες με ρολά χαρτιού στο γήπεδο.

Μια υπέροχη ατμόσφαιρα αλλά το χαρτί άγγιξε τον αντίπαλο προπονητή, ενώ ήδη είχε ανοίξει. Έκανε σαν να τον σκότωσε, μας τιμώρησαν αρχικά με αφαίρεση τριών βαθμών και ο Ολυμπιακός πήρε το ματς στα χαρτιά. Όχι, έτσι δεν γίνεται. Χθες πετύχαμε ένα γκολ, ο διαιτητής το επικύρωσε και όλοι έπεσαν πάνω του από την αντίπαλη ομάδα. Ο διαιτητής αποφάσισε ότι κερδίσαμε 1-0 και η ΑΕΚ δεν ήθελε να επιστρέψει στο γήπεδο για λόγους ασφαλείας. Έτσι, προκλήθηκε η αντίδραση του προέδρου. Ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί προχώρησε σε αυτή τη χειρονομία».

Και τώρα τι θα συμβεί; «Θέλουμε απλά να παίζουμε παιχνίδια τακτικά. Ας μιλήσουμε για έναν άνθρωπο που έχει επενδύσει εκατομμύρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αφήστε τη χειρονομία του, αναρωτηθείτε τι είναι πίσω από αυτό. Απλά θέλουμε να παίξουμε τα παιχνίδια. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να παίξουν αγώνες στο γήπεδο, όχι στα δικαστήρια. Ο πρόεδρος μας ήθελε να δώσει ένα μήνυμα».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης