Υπεύθυνος Επικοινωνίας ΠΑΟΚ: «Κανείς στην Ελλάδα δεν αισθανόταν άνετα με την ιδέα του ΠΑΟΚ πρωταθλητή»

Υπεύθυνος Επικοινωνίας ΠΑΟΚ: «Κανείς στην Ελλάδα δεν αισθανόταν άνετα με την ιδέα του ΠΑΟΚ πρωταθλητή»

Την άποψή του για τα έκτροπα που συνέβησαν χθες βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας εξέφρασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος. 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας ΠΑΟΚ: «Κανείς στην Ελλάδα δεν αισθανόταν άνετα με την ιδέα του ΠΑΟΚ πρωταθλητή»
Ο κ. Κυριάκος καταθέτει τη διαπίστωση πως κανείς στην Ελλάδα δεν ήθελε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και για τον λόγο αυτό μπήκαν δεύτερες σκέψεις στους διαιτητές να ακυρώσουν ένα κανονικό γκολ. 

Για την στάση του κ. Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλλε μέσα στο γήπεδο  προτίμησε να μην σχολιάσει αναφέροντας μόνο ότι ήταν μια πράξη εν βρασμώ επισημαίνοντας πως κανείς δεν απειλήθηκε ή δεν αισθάνθηκε ποτέ φόβο από τον κ. Σαββίδη και κανείς δεν τον κατηγορεί για αυτό σήμερα! 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:
«Συστήνουν όλοι να μείνουμε σιωπηλοί σήμερα, αλλά το βρίσκω ανήθικο να διευκολύνω με τη στάση μου τον κανιβαλισμό της εικόνας.
Κλείσιμο

Κατά το δυνατόν ψύχραιμα, καταθέτω την πεποίθησή μου, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι σπάνια γίνονται συζητήσεις επί τοις ουσίας εν βρασμώ και ο «μπροστινός» τρώει απλά το πρώτο μπινελίκι. Σ´αυτόν τον χορό μπήκαμε, αυτόν θα χορέψουμε!

Από πολύ νωρίς έχω καταθέσει την διαπίστωση πως κανείς στην Ελλάδα δεν αισθανόταν άνετα με την ιδέα του ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Για το λόγο αυτό άλλωστε μπήκαν δεύτερες σκέψεις στους διαιτητές να ακυρώσουν ένα κανονικό γκολ-μισό πρωτάθλημα. Μέτρα το καταραμένο να πάμε σπίτια μας και να παίξουμε τα άλλα 5 ματς. Κάνε απλά τη δουλειά σου! Κάνε έστω λάθος, αλλά μη δείχνεις ότι σκέφτεσαι την πολιτική του σφυρίγματος, περισσότερο κι από το ίδιο το σφύριγμα!

Ο οργανισμός ΠΑΟΚ μπήκε από πολύ νωρίς -τις τελευταίες 15 μέρες φανερά πια- απέναντι σε όλους, όχι με δική μας ευθύνη. Το τι έγινε μετά την πρόθεση ακύρωσης του γκολ και εν βρασμώ, το πως προκλήθηκε αυτός ο...βρασμός, τι είναι δικαιολογημένο και τι αδικαιολόγητο, θα το συζητήσουμε σύντομα.

Κανείς δεν απειλήθηκε ή δεν αισθάνθηκε φόβο από τον Σαββίδη ΠΟΤΕ και κανείς δεν τον κατηγορεί γι’αυτό σήμερα! Σε αντίθεση με το τι συμβαίνει ένα χρόνο τώρα σε μας, ουδέποτε κάποιος έχει απειληθεί από την πλευρά του ΠΑΟΚ, πολύ περισσότερο από τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Η ευθύνη που πρέπει να επωμιστούμε -και να επιμεριστούμε αντρίκεια- είναι το πώς επιτρέψαμε να μπουν ανάμεσα στις δυνάμεις που πάλεψαν για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, η καχυποψία και οι διαλυτικές τάσεις. Αυτή είναι η πραγματική ήττα, τα άλλα είναι απλά απόνερά της.

Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο που σε δυο ντέρμπι είχε πραγματικά άψογη συμπεριφορά και δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για το ότι δεν πανηγύρισε δυο σπουδαίες νίκες.

Ζητώ «συγγνώμη» που δεν είμαι αρκετά «αποτελεσματικός» ώστε να εξαφανίσω ως δια μαγείας τις άβολες φωτογραφίες, όπως γίνεται κατά κόρον σε άλλα μέρη του πλανήτη».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης