Σε εξέλιξη σύσκεψη Τσίπρα-Βασιλειάδη στο Μαξίμου

Σε εξέλιξη σύσκεψη Τσίπρα-Βασιλειάδη στο Μαξίμου

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται από τις 10:30 στο Μέγαρο Μαξίμου όπου συναντάται με τον  Πρωθυπουργό προκειμένου να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα της Super League

Σε εξέλιξη σύσκεψη Τσίπρα-Βασιλειάδη στο Μαξίμου
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έκτακτη σύσκεψη μεταξύ του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και άλλων κυβερνητικών στελεχών μετά το σκηνικό της ντροπής που εκτυλίχθηκε στο γήπεδο της Τούμπας.

Δεδομένου ότι από τα μεσάνυχτα το Υφυπουργείο Αθλητισμού διέρρευσε την πρόθεση περί διακοπής του πρωταθλήματος, όλοι είναι εν αναμονή των ανακοινώσεων προκειμένου να μάθουμε αν η διακοπή είναι προσωρινή ή επ αόριστον.

Δεδομένου ότι στις 23 Μαρτίου υπάρχει το φιλικό της Εθνικής (άρα δεν υπάρχει και πρωτάθλημα) θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα έχουμε πρωτάθλημα και το επόμενο Σαββατοκύριακο (17-18 Μαρτίου) προκειμένου να υπάρχει χρόνος για να παρθούν πιο ψύχραιμα οι αποφάσεις.\

Να σημειώσουμε επίσης ότι το μεσημέρι ο κ. Βασιλειάδης το μεσημέρι αναμένεται να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ.Γραμμένο, αλλά και με τους ανθρώπους της UEFA που έχουν την εποπτεία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης