Χρυσό για την Άννα Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Χρυσό για την Άννα Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Νέα διάκριση στο σπορ πιστόλι 25 μ. στην στην Γκουανταλαχάρα του Μεξικό

Χρυσό για την Άννα Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Νέα τεράστια διάκριση για την Άννα Κορακάκη! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σπορ πιστόλι 25μ, στο πλαίσιο του μιτινγκ της σειράς Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής, στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού. 

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης πέρασε αρχικά ως τρίτη από τον προκριματικό με σύνολο 585 βαθμών (295 στις βολές ακριβείας, όπου ήταν πρώτη, και 287 στην ταχύτητα), ενώ στον τελικό ήταν από την αρχή μεταξύ πρώτης και δεύτερης θέσης.

Όταν αποκλείστηκε μετά από δύο άσχημους γύρους η Κινέζα Γιαν Τσεν, η Κορακάκη δεν είχε κανένα πρόβλημα να κρατήσει το προβάδισμα και να πάρει τη νίκη. Δεύτερη ήταν η Γερμανίδα Ντορέν Φένεκαμπ και τρίτη η Γαλλίδα Ματίλντ Λαμόλ.

Κλείσιμο
«Είχα μερικές δύσκολες στιγμές τους τελευταίους μήνες. Για αυτό και έκλαψα», δήλωσε στο ΑΠΕ λίγο μετά την απονομή η Κορακάκη. «Αυτό το μετάλλιο ήλθε την κατάλληλη στιγμή για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω την μητέρα μου, τον αδελφό μου, τον πατέρα και προπονητή μου, αλλά και τον σύντροφο μου, για την υποστήριξη τους όλη αυτήν την περίοδο. Και φυσικά τον νέο χορηγό μου, που θα είναι μαζί μου μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020», συμπλήρωσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης