ΑΕΚ: Ετοιμοι Σιμόες και Χουλτ, θεραπεία ο Τσιγκρίνσκι!

ΑΕΚ: Ετοιμοι Σιμόες και Χουλτ, θεραπεία ο Τσιγκρίνσκι!

Η προπόνηση της Τετάρτης είχε ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ αλλά και παράταση της αγωνίας για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι εν όψει Τούμπας

ΑΕΚ: Ετοιμοι Σιμόες και Χουλτ, θεραπεία ο Τσιγκρίνσκι!
Το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Μανόλο Χιμένεθ βοήθησε τους Κιτρινόμαυρους να ξεκουραστούν σωματικά, να χαλαρώσουν πνευματικά και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για την τελική ευθεία της σεζόν.

Μια τελική ευθεία που αρχίζει από την Τούμπα, όπου η Ενωση θα επιχειρήσει να πάρει αποτέλεσμα και να πλησιάσει περισσότερο από ποτέ τα τελευταία 24 χρόνια στην κατάκτηση του τίτλου! Και όλα δείχνουν ότι σε αυτή την προσπάθεια της η ΑΕΚ θα έχει και τη βοήθεια του αρχηγού της, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Τόσο ο Αντρέ Σιμόες, για τον οποίο ο λόγος, όσο και ο Νίκλας Χουλτ, προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη και τέθηκαν ξανά στη διάθεση του Χιμένεθ, ο οποίος όμως εξακολουθεί να αγωνιά για τον Τσιγκρίνσκι.
Κλείσιμο

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε θεραπεία την Τετάρτη αφού οι ενοχλήσεις παραμένουν και η συμμετοχή του ή όχι στο κυριακάτικο ματς θα κριθεί από το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα από τώρα και μέχρι το Σάββατο, με τους ανθρώπους της Ενωσης να τον παρακολουθούν συνεχώς.

Πότε εκτίει ο Βράνιες
Από εκεί και πέρα, ο Χιμένεθ αποφάσισε και πότε θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών ο Βράνιες που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες. Ο Βόσνιος στόπερ θα μείνει εκτός, τελικά, από τα ματς με Πλατανιά (εκτός έδρας) και Λεβαδειακό (εντός έδρας), για την 27η και την 28η αγωνιστική αντίστοιχα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης