Βίντεο: Σηκώνει βάρη μισών τόνων και «σκάει» η μύτη του

Βίντεο: Σηκώνει βάρη μισών τόνων και «σκάει» η μύτη του

Ωστόσο ο 37χρονος Μιχαήλ Σιβλιάκοφ συνεχίζει κανονικά την πρσπάθειά του να σηκώσει 426 κιλά

Σοκ προκάλεσε η προσπάθεια του Ρώσου αθλητή Μιχαήλ Σιβλιάκοφ να σηκώσει 426 κιλά με μια κίνηση (deadlift) κατά τη διάρκεια αγώνα για την ανάδειξη του πιο δυνατού άνδρα που διεξήχθη στο Οχάιο.

Ο Σιβλιάκοφ, ο οποίος είναι πρώην πεζοναύτης, φαίνεται να δυσκολεύεται αρκετά να σηκώσει τα βάρη. Είναι, μάλιστα, τέτοια η πίεση που ασκεί στον εαυτό του που ξαφνικά η μύτη του «σκάει» και αρχίζει να αιμορραγεί.

Τόσο ο ίδιος, όμως, όσο και το κοινό που παρακολουθεί δεν δείχνει να προβληματίζεται. Ο Σιβλιάκοφ συνεχίζει να πιέζει τον εαυτό του για να ολοκληρώσει την κίνηση υπό τις επευφημίες του κοινού που τον στηρίζει.

Τελικά ο 37χρονος Ρώσος αθλητής καταφέρνει να φέρει τα κιλά σε τέτοιο σημείο ώστε να πάρει το «πράσινο φως» των κριτών με τον ίδιο μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του να χαιρετάει το κοινό προκειμένου να δείξει ότι όλα είναι καλά.

Το χειρότερο, πάντως, για τον ίδιο είναι ότι η προσπάθειά του αυτή δεν του εξασφάλισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό καθώς ο Ισλανδός Θορ Μπγιόρνσον, ο οποίος είναι διάσημος για το ρόλο του ως το "Βουνό" στη σειρά Game of Thrones, κατάφερε να σηκώσει 472 κιλά.ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης