Ολυμπιακός: Ξεκίνησαν τα σχέδια για την επόμενη ημέρα

Ολυμπιακός: Ξεκίνησαν τα σχέδια για την επόμενη ημέρα

Τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν θα αναλάβει να χτίσει ο Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ. 

Ολυμπιακός: Ξεκίνησαν τα σχέδια για την επόμενη ημέρα
Τα τελευταία αποτελέσματα του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό πως αποκλείστηκε η ομάδα από το Κύπελλο Ελλάδας, έφεραν προ των ευθυνών τους όλους στο σύλλογο. 

Οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κλήθηκαν να πάρουν αποφάσεις, με τις οποίες θα μπορέσει η ομάδα την επόμενη σεζόν να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα, το οποίο αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δείχνει χαμένο. 

Όπως γράφει σήμερα η SportDay, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπιστεύεται τον Όσκαρ Γκαρθία, στον οποίο θα δώσει τα κλειδιά της ομάδας και θα του ζητήσει να κάνει όλες εκείνες τις αλλαγές που κρίνει απαραίτητες, ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στην κορυφή και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί την επόμενη χρονιά. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα τώρα τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», εκείνο που προκύπτει από τις πρώτες κουβέντες που έχουν γίνει ανάμεσα στους ιθύνοντες των Πειραιωτών αφορά πολλές αποχωρήσεις, οι οποίες θα φτάσουν ή και θα ξεπεράσουν τις έντεκα. 

Δεδομένη θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού της σεζόν 2018/19 φαίνεται πως έχουν οι Προτό, Ένχελς, Σισέ, Κούτρης, Χατζισαφί, Ρομαό, Ταχτσίδης και Ανδρούτσος. 

Εκτός φαίνεται πως είναι ο Μπτοία, ενώ σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι Οφόε, Ομάρ, Μάρτινς, Σεμπά, Πάρντο και Τζούρτζεβιτς. 

Ξεχωριστές περιπτώσεις αποτελούν οι Ίβουσιτς, Νικολάου, Ζιλέ, Μάριν, Φορτούνης, Μιραλάς και Ανσαριφάρντ, καθώς πρόκειται για υποθέσεις που διαφέρουν και θα εξεταστούν ξεχωριστά από τη διοίκηση του συλλόγου.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης