Πρέπει να βρει βαθμούς σε πρόγραμμα «φωτιά» ο Παναθηναϊκός

Πρέπει να βρει βαθμούς σε πρόγραμμα «φωτιά» ο Παναθηναϊκός

Απομακρύνεται οριστικά η πεντάδα για τους πράσινους, οι οποίοι δεν κινδυνεύουν αλλά χρειάζονται άμεσα βαθμούς

Πρέπει να βρει βαθμούς σε πρόγραμμα «φωτιά» ο Παναθηναϊκός
Μια σεζόν πικρή από την αρχή ως το φινάλε είναι η φετινή για τον Παναθηναϊκό, που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι… Η νέα ήττα αυτή τη φορά από τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα έριξε άλλες δύο θέσεις τον Παναθηναϊκό στον βαθμολογικό πίνακα. Ταυτόχρονα όλο και πλησιάζει το σενάριο για αρνητικό ρεκόρ στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς οι πράσινοι παραμένουν χωρίς «διπλό» στο πρωτάθλημα. 

Πλέον, οι ελπίδες για διεκδίκηση της 5ης θέσης εξανεμίστηκαν. Σε αυτό το συμπέρασμα μας οδηγούν τόσο οι εφτά βαθμοί που απέχουν πλέον οι πράσινοι από τον 5ο Πανιώνιο, όσο και η εικόνα του Παναθηναϊκού, ειδικά εκτός έδρας. 

Την ίδια στιγμή η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπαίνει σε μια σειρά αγώνων και θα κληθεί μεταξύ άλλων να αντιμετωπίσει στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος τις εφτά πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. 

Κλείσιμο
Αν υπάρχει κάτι θετικό είναι ότι οι πράσινοι πάρα πολύ δύσκολα θα μπουν σε περιπέτειες για την υπόθεση παραμονή. Αυτό γιατί απέχουν 9 βαθμούς από την προτελευταία Κέρκυρα και έχουν και την ισοβαθμία, κάτι που σημαίνει +10 και συνυπολογίζοντας την εικόνα των Φαιάκων μόνο με θαύμα αυτή η ομάδα θα κάνει τέσσερις νίκες παραπάνω από το τριφύλλι. Στενάχωρη κουβέντα αλλά πρέπει να γίνεται εδώ που φτάσαμε. 

Το δεδομένο είναι ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει βαθμούς στην επόμενη δυάδα αγώνων, ώστε να μπει με την καλύτερη ψυχολογία στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν και να τελειώσει το …μαρτύριο με αξιοπρέπεια. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού ως το τέλος του πρωταθλήματος: Λάρισα (εκτός), Λαμία (εντός), Ολυμπιακός(εκτός), Αστέρας(εντός), ΑΕΚ(εκτός), Ατρόμητος(εντός), Πανιώνιος(εκτός), ΠΑΟΚ(εντός) και Ξάνθη(εντός).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης