Παναθηναϊκός: Η εντολή Αλαφούζου για τριανδρία στην ΠΑΕ!

Παναθηναϊκός: Η εντολή Αλαφούζου για τριανδρία στην ΠΑΕ!

Μετά την απόλυση Τουμαζάτου, ανακοινώθηκε πως από εδώ και στο εξής υπεύθυνοι για όλα θα είναι οι Βασίλης Κωνσταντίνου, Στράτος Σωπήλης και Γιώργος Στάμος - Παγωμάρα στο εσωτερικό της εταιρίας, μεγάλος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Η εντολή Αλαφούζου για τριανδρία στην ΠΑΕ!
Ένα από τα λίγα στελέχη της εποχής Αλαφούζου που πραγματικά προσέφεραν στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια ήταν αδιαμφισβήτητα ο πρώην πλέον γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος.

Ειδικά τους τελευταίους μήνες όπου η ΠΑΕ δίνει καθημερινά την μάχη της επιβίωσης ο ρόλος του ήταν καθοριστικός. Ο «mr. ΣΚΑΪ», όμως, όπως συμβαίνει με όποιον προσφέρει στον σύλλογο, του έδειξε την πόρτα της εξόδου. Μια απόφαση που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στο εσωτερικό της ΠΑΕ και παγωμάρα σε όσους έχουν απομείνει πάνω στο καράβι, να εργάζονται απλήρωτοι επί μήνες.

Μία απόφαση που δημιουργεί μεγάλο κίνδυνο για την λειτουργία της ομάδας, σε μία εποχή πολύ κρίσιμη που απαιτεί άριστη γνώστη της κατάστασης και λεπτούς χειρισμούς σε μια σειρά από ζωτικής σημασίας θέματα!

Κλείσιμο
Τι προβλέπει, όμως, η επόμενη μέρα; Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, από εδώ και στο εξής υπεύθυνοι για τα σημαντικά ζητήματα του Παναθηναϊκού θα είναι ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου, ο διευθύνοντας σύμβουλος Στράτος Σωπήλης και ο οικονομικός διευθυντής, Γιώργος Στάμος. 

Μια τριανδρία που από εδώ και στο εξής θα έχει διευρυμένες αρμοδιότητες και που φυσικά αποτελεί μια απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου που μοιάζει πιο ενεργός από ποτέ το τελευταίο διάστημα.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης