Τα έχωσε στους παίκτες του ο Μουρίνιο: «Κάποιοι έχουν παιδικές αντιδράσεις»

Τα έχωσε στους παίκτες του ο Μουρίνιο: «Κάποιοι έχουν παιδικές αντιδράσεις»

«Μπαρούτι» με τους ποδοσφαιριστές του ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ισοφάριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Λέστερ

Τα έχωσε στους παίκτες του ο Μουρίνιο: «Κάποιοι έχουν παιδικές αντιδράσεις»
Αιχμηρός για τους παίκτες του εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το παιχνίδι με τη Λέστερ. 

Εκνευρισμένος από τη γεγονός ότι η Λέστερ ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και από το ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε νωρίτερα αρκετές ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς, ο Πορτογάλος τα έχωσε στους ποδοσφαιριστές. 

«Μίλησα με τον Άσλεϊ Γιανγκ και του είπα πως πρέπει να παίζει η ομάδα εξαιτίας της δυσκολίας του Σμόλινγκ, αλλά υπήρχε έλλειψη ωριμότητας. Δεν μπορώ να σταματήσω τον αγώνα και να μιλήσω στην ομάδα. 

Κλείσιμο
Για τα δύο τελευταία λεπτά, οι παίκτες έπρεπε να αντιληφθούν τι συμβαίνει, να διαβάσουν τον αγώνα, κάτι που δεν έκαναν και τελικά είχαμε παιδικές και κακές αντιδράσεις που δεν αφορούσαν μόνο τα γκολ που χάσαμε. 

Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν παιδικές αντιδράσεις αλλά ο χρόνος τους βοηθά να γίνουν πιο ώριμοι και να αποφασίζουν καλύτερα, ενώ άλλοι ποδοσφαιριστές αντιδρούν παιδικά μέχρι το τέλος της καριέρας τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης