Άγριο επεισόδιο με ξύλο, τραυματίες και πρωταγωνιστή τον Μουρίνιο μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ

Άγριο επεισόδιο με ξύλο, τραυματίες και πρωταγωνιστή τον Μουρίνιο μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο προπονητής της Γιουνάιτεντ ζήτησε να χαμηλώσει η ένταση της μουσικής από τα αποδυτήρια της Σίτι μετά τη νίκη της με 2-1 - Σκίστηκε το φρύδι του βοηθού του Γκουαρντιόλα

Άγριο επεισόδιο με ξύλο, τραυματίες και πρωταγωνιστή τον Μουρίνιο μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ
Άγριο ξύλο έπεσε, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ανάμεσα σε τουλάχιστον 20 ποδοσφαιριστές και μέλη των προπονητικών τιμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι μετά τη λήξη του αγώνα που βρήκε την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα νικήτρια με 2-1, ένα αποτέλεσμα που τη φέρνει πιο κοντά στον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών και ανδρών της ασφαλείας του Ολντ Τράφορντ προκειμένου το επεισόδιο που σημειώθηκε έξω από τα αποδυτηρία των δύο ομάδων να λήξει και ενώ νωρίτερα είχαν πέσει μπουκάλια και γροθιές με τον βοηθό του Γκουαρντιόλα, Μίκελ Αρτέτα, να αποχωρεί ματωμένος.

Ο Αρτέτα τραυματίστηκε στο φρύδι στον διάδρομο έξω από τα αποδυτήρια της Σίτι με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρώτες βοήθειας δόθηκαν και σε άλλο συνεργάτη του Γκουαρντιόλα.

Κλείσιμο
Τα δημοσίευματα θέλουν ως αφετηρία του επεισοδίου την «εντολή» του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, προς τους νικητές να χαμηλώσουν τη μουσική στα αποδυτήριά τους. Παίχτες και προπονητής της Γιουνάιτεντ θεώρησαν ότι ήταν έλλειψη σεβασμού η τόσο δυνατή μουσική που ακουγόταν από τα αποδυτήρια της Σίτι καθώς η πόρτα τους ήταν συνεχώς ανοιχτή.

Στο άκουσμα του λόγου του Μουρίνιο αντέδρασε πρώτος, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Σίτι, Έντερσον, ο οποίος άρχισε να ανταλλάσσει ύβρεις και βαρείς χαρακτηρισμούς στα πορτογαλικά με τον προπονητή της Γιουνάιτεντ.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ο Μουρίνιο κατηγόρησε στα πορτογαλικά τον Έντερσον για «θέατρο» προκειμένου να κερδίσει χρόνο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον «special one»  να συνεχίζει στα αγγλικά: «θα δείχνεις σεβασμό γαμώτο σου. Ποιος νομίζεις ότι είσαι;».

Στον καβγά ενεπλάκησαν και άλλοι παίχτες ανάμεσα στους οποίους ο Ρομέλου Λουκάκου με αυτόπτες μάρτυρες να μιλούν για ένα σκηνικό που θύμιζε καβγά σε βρετανική παμπ.

Ορισμένοι λένε, μάλιστα, ότι το επεισόδιο ήταν πιο σοβαρό από αυτό που συνέβη το 2004 ανάμεσα σε παίχτες της Άρσεναλ και τον τότε προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άλεξ Φέργκιουσον όταν ως «όπλο» είχαν χρησιμοποιηθεί κομμάτια πίτσα.

Αναφορές μιλούν για ένα μπουκάλι και ένα ποτήρι γάλα που πετάχτηκε προς τον Μουρίνιο. Στις δηλώσεις του, πάντως, μετά τη λήξη του αγώνα και του επεισοδίου ο Μουρίνιο δεν έκανε καμία νύξη για ό,τι συνέβη έξω από τα αποδυτήρια των δύο ομάδων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης