Παναθηναϊκός: Στο... φως η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ

Το Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να απαντήσει θετικά στο αίτημα της Θύρας 13 για άμεση δημοσιοποίηση και διαφάνεια της οικονομικής κατάστασης του «τριφυλλιού» - Στην Λεωφόρο τα ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΑΕΚ

Μετά την λαϊκή απαίτηση για διαφάνεια και άμεση δημοσιοποίηση όλων των στοιχείων που αφορούν την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το διοικητικό συμβούλιο του «τριφυλλιού» αποφάσισε στην συνεδρίαση της Παρασκευής να μην χρονοτριβεί κι άλλο να κάνει το αυτονόητο.

Δηλαδή να παραθέσει την αλήθεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού, όπως έχετε ενημερωθεί από το βράδυ της Πέμπτης. Παράλληλα, αποφασίστηκε τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ να γίνουν στην Λεωφόρο και όχι στο ΟΑΚΑ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση από το «πράσινο στρατόπεδο»:

«Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να απαντήσει θετικά στο αίτημα της Θύρας 13 για παροχή οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ. Επίσης εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους τα μέλη του ΔΣ είναι θετικά διακειμενοι να δοθούν οι αγώνες με ΟΣΦΠ και ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου».
Πηγή:www.gazzetta.gr