Μαθήματα επίθεσης από τον Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό

Μαθήματα επίθεσης από τον Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό

Πολλή δουλειά με Λουτσιάνο-Τσάβες, εντυπωσιάζει ο Χίλιεμαρκ, που προορίζεται για βασικός στην Κέρκυρα

Μαθήματα επίθεσης από τον Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό
Μάθημα… επίθεσης από τον Μαρίνο Ουζουνίδη! 

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής (6/9) προπόνησης στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του, χρησιμοποιώντας δύο ενδεκάδες, με την καθεμία να δουλεύει στο πώς θα βγαίνει μπροστά, τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα, με τον Έλληνα προπονητή να δίνει διαρκώς οδηγίες για τις θέσεις των παικτών, τις αποστάσεις των γραμμών και τις κινήσεις χωρίς την μπάλα. 

Μεγάλο βάρος, δε, έπεσε (και χθες) στο δίδυμο Τσάβες-Λουτσιάνο, προκειμένου να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου, όσο τον δυνατόν γρηγορότερα, για να βοηθήσουν στη δημιουργία και στο γκολ το «τριφύλλι». 

Κλείσιμο
Γίνεται αντιληπτό πως ο Ουζουνίδης θα ήθελε οι νέοι να «δέσουν» με τους παλιούς… χθες, και ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί όπως πρέπει, σαν ομάδα, αφήνοντας πίσω την κακή εικόνα στο ξεκίνημα της Σούπερ Λίγκας. 

Ξέρει, ωστόσο, πως αυτό είναι δύσκολο να συμβεί άμεσα, ευελπιστεί, παρ' όλα αυτά, ότι κάποια από τα πράγματα που δουλεύει στις προπονήσεις, θα βγουν την Κυριακή στην Κέρκυρα και οι «πράσινοι» θα πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. 

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα του «τριφυλλιού» στο «νησί των Φαιάκων». Ο Σουηδός μπορεί να μην είναι στο 100% ακόμη και να του λείπουν παιχνίδια, αλλά η ποιότητά του μπορεί να κάνει τη διαφορά, ειδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει μία πολύ κλειστή άμυνα. 

Εξάλλου, ο Σκανδιναβός χαφ δείχνει διαρκώς στις προπονήσεις ότι είναι… άλλη κλάση ποδοσφαιριστή. Ένας μέσος που έλειπε από την ενδεκάδα. 

Σήμερα, όπως κάθε Πέμπτη, ο Ουζουνίδης έδωσε ρεπό στους παίκτες του, ενώ, σε ό,τι αφορά το θέμα του αρχηγού, την Κυριακή το περιβραχιόνιο αναμένεται αν φορέσει ο Κουτρουμπής, που το φόρεσε και σε άλλο ματς φέτος, όταν απουσίαζε ο Ζέκα -ο οποίος, πλέον, αποτελεί παρελθόν.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης