Αντετοκούνμπο: Να πάει η Εθνική καλά κι εγώ εδώ θα είμαι για τα επόμενα 15 χρόνια

Αντετοκούνμπο: Να πάει η Εθνική καλά κι εγώ εδώ θα είμαι για τα επόμενα 15 χρόνια

«Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα [...] Μπορεί να βγαίνουν άρθρα, να λένε, να λέει ο κόσμος ό,τι θέλει [...] «Κανείς δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα που έχω εγώ μέσα μου καλύτερα από μένα. Γι' αυτό δεν ήθελα να το βγάλει η ΕΟΚ ή κάποιος άλλος. Γι' αυτό το έβγαλα μόνος μου»

Αντετοκούνμπο: Να πάει η Εθνική καλά κι εγώ εδώ θα είμαι για τα επόμενα 15 χρόνια
Είναι το πρόσωπο των ημερών, μετά την ανακοίνωσή του ότι δεν θα ακολουθήσει την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ και τον... πανικό που ακολούθησε, με τις ανακοινώσεις της ΕΟΚ, των Μιλγουόκι Μπακς και του ίδιου του ΝΒΑ!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: ο Έλληνας σούπερ σταρ πήγε σήμερα το απόγευμα στην προπόνηση της Εθνικής στο ΟΑΚΑ και συνάντησε τους συμπαίκτες του για να τους εξηγήσει και από κοντά την απόφασή του να μην ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής στο Eurobasket.

Στις δηλώσεις του κατά την αποχώρησή του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε ότι αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η ομάδα και η προσπάθεια των διεθνών στα γήπεδα της Φινλανδίας και της Τουρκίας.

Κλείσιμο
«Εγώ, σαν Γιάννης, δεν έχω πράγματα να πω. Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα στο Πανευρωπαϊκό» είπε ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς.

Και συνέχισε: «Ξέρω ότι γίνεται ένας πανικός αυτήν τη στιγμή, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Θα μπορούσα να κάνω αυτήν τη δήλωση μετά το Πανευρωπαϊκό ή να έρθετε στο Μιλγουόκι να με βρείτε ή οπουδήποτε. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και εγώ δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Μπορεί να βγαίνουν άρθρα, να λένε, να λέει ο κόσμος ό,τι θέλει. Εγώ βγήκα και είπα αυτό που είχα να πω».

«Κανείς δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα που έχω εγώ μέσα μου καλύτερα από εμένα. Γι' αυτό δεν ήθελα να το βγάλει η ΕΟΚ ή κάποιος άλλος. Γι' αυτό το έβγαλα μόνος μου. Αυτήν τη στιγμή, το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Υπάρχουν κάποια παιδιά και δεν πρέπει να υπάρχει αυτή η προσοχή πάνω σε μένα και όχι στην ομάδα. Μακάρι να πάνε καλά και εγώ εδώ θα είμαι για τα επόμενα 15 χρόνια, το έχω ξαναδηλώσει. Μακάρι να είμαστε όλοι καλά, για να τα πούμε πάλι σε δύο χρόνια. Αν θέλετε, θα τα πούμε μετά το Πανευρωπαϊκό» κατέληξε.



Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης