Κινδυνεύει με έκδοση στη Σερβία ο Αλβανός που είχε προκαλέσει χάος στο Σερβία-Αλβανία!

Κινδυνεύει με έκδοση στη Σερβία ο Αλβανός που είχε προκαλέσει χάος στο Σερβία-Αλβανία!

Ο Αλβανός Ισμαίλ Μορίνα, εμπνευστής της σημαίας της «Μεγάλης Αλβανίας» που προκάλεσε την διακοπή στην αναμέτρησης της Σερβίας με την Αλβανία τον Οκτώβριο του 2014 κινδυνεύει να εκδοθεί στη Σερβία!  

Κινδυνεύει με έκδοση στη Σερβία ο Αλβανός που είχε προκαλέσει χάος στο Σερβία-Αλβανία!
Ο Ισμαίλ Μορίνα ήταν ο δημιουργός της σημαίας που ανέγραφε «Αυτόχθων» απεικονίζοντας τον χάρη με την «Μεγάλη Αλβανία».

Η συγκεκριμένα σημαία μέσω drone προσγειώθηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας για τα προκριματικά του Euro 2016 στον αγωνιστικό χώρο του «Παρτιζάν Στέιντιουμ» με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν επεισόδια μεταξύ των δύο ομάδων και το ματς να διακοπεί!

Ο Μορίνα τον περασμένο μήνα επιχείρησε να διασχίσει τα σύνορα Μαυροβουνίου- Κροατίας χωρίς έγγραφα με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Κλείσιμο

Στις αρχές Ιουνίου είχε επιστρέψει στην Αλβανία λόγω του θανάτου του πατέρα του και στη συνέχεια επρόκειτο να ταξιδέψει για την Ιταλία όπου διαμένει με την οικογένεια του.

Τα ταξιδιωτικά του έγγραφα είχαν κατασχεθεί λόγω των όσων είχαν γίνει το 2014 με αποτέλεσμα να εισέλθει και να εξέλθει από την χώρα.

Πλέον κινδυνεύει με έκδοση στη Σερβία καθώς εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης με την αλβανική κυβέρνηση να ζητάει από τις κροατικές αρχές να μην κινήσουν τις διαδικασίες, διότι όπως ισχυρίζονται δεν θα έχει δίκαιη δίκη!

Η οικογένεια του Αλβανού φοβάται για την ζωή του Μορίνα, την στιγμή που το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις σε σημείο να κινδυνεύουν να διαταραχθούν οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Κροατίας και Αλβανίας. 


www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης