Βίντεο: Νίκη, ισοπαλία και ήττα για τις τρεις κυπριακές ομάδες

Βίντεο: Νίκη, ισοπαλία και ήττα για τις τρεις κυπριακές ομάδες

Και τα τρία αποτελέσματα περιλάμβανε η βραδιά για τους εκπροσώπους της Κύπρου. Σε καλύτερη μοίρα η ΑΕΚ με το εντός 2-0 επί της Ντ. Μινσκ και έπειτα η ΑΕΛ με το 0-0 στην Βιέννη. Ηττα με γκολ (2-1) ο Απόλλωνας στην Σκωτία

Βίντεο: Νίκη, ισοπαλία και ήττα για τις τρεις κυπριακές ομάδες
Εξαιρετικό αποτέλεσμα το υπέρ της ΑΕΚ 2-0 επί της Ντιναμό Μινσκ. Η ομάδα της Λάρνακας επικράτησε δίκαια στην Κύπρο και έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της από τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Το 1-0 ήρθε στο 42', με τον Τέτε να σκοράρει με υπέροχο εξωτερικό φάλτσο. Το 2-0 στο σουτ του Χέβελ (70') δεν θα είχε μπει εάν δεν το... έπνιγε ο αντίπαλος πορτιέρο.

ΑΕΚ: Πάμπλο, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς, Μόϊσοφ, Καταλά, Λαρένα, Τετέ (77΄ Ακοράν), Τρισκόφσκι, Χέφελ (73΄ Τομάς), Λαμπάν, Φλοριάν (90' Μυτίδης).


Κλείσιμο
 

Δεν πήρε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην έδρα της Αμπερντίν ο Απόλλωνας. Οι Σκωτσέζοι προηγήθηκαν νωρίς με κεφαλιά του Κρίστι (5'). Οι Κυπελλούχοι κύπρου ισοφάρισαν με τον Σαντάνα (60'), αλλά στο 71' αποβλήθηκε ο Σατσέτι και επτά λεπτά αργότερα ήρθε το 2-1 με μακρινό σουτ του Σάινι. Τουλάχιστον το εκτός έδρας γκολ αφήνει αισιοδοξία για ανατροπή στη Λεμεσό.


Απόλλωνας: Βάλε, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σατσέτι, Ντα Σίλβα, Ζοάο Πέδρο, Ζάντερ, Χ. Κυριάκου, Σκέμπρι (70′ Άλεφ), Σαρδινέρο (82′ Βασιλείου), Μάγκλιτσα.

 

Αντεξε στην Βιέννη και πήρε το 0-0 κόντρα στην Αούστρια η ΑΕΛ, αποκτώντας πλέον τον πρώτο λόγο για τον επαναληπτικό στην Κύπρο. Μάλιστα στο α' μέρος ήταν καλύτερη, προς το φινάλε ζορίστηκε, αλλά πήρε το θετικό ατποτέλεσμα.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Αϊρόσα, Λαφράνς, Μιτρέα, Αβραάμ, Σοάρες, Φιντέλις, Άρτούρ, Σάσι, Μέσκα, Αρουαμπαρένα (77′ Αλνταΐρ).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης