Απίστευτη νίκη - ανατροπή της ΑΕΚ (video)!

Απίστευτη νίκη - ανατροπή της ΑΕΚ (video)!

Σ' ένα ματς που τα είχε όλα (έξι γκολ, τέσσερις αποβολές, πολλή ένταση, συναρπαστική εξέλιξη και απολαυστικό θέαμα), η ΑΕΚ έκανε μια ανεπανάληπτη ανατροπή, νίκησε 4-2 τον Άρη στο ΟΑΚΑ και παρέμεινε στο παιχνίδι της πρωτιάς των πλέι οφ της Supereleague.

Απίστευτη νίκη - ανατροπή της ΑΕΚ (video)!
Σ' ένα ματς που τα είχε όλα (έξι γκολ, τέσσερις αποβολές, πολλή ένταση, συναρπαστική εξέλιξη και απολασυτικό θέαμα), η ΑΕΚ έκανε μια ανεπανάληπτη ανατροπή, νίκησε 4-2 τον Άρη στο ΟΑΚΑ και παρέμεινε στο παιχνίδι της πρωτιάς των πλέι οφ της Supereleague. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Άρης, παίζοντας με παίκτη παραπάνω, προηγούνταν 1-2 στο 75΄, αλλά η Ένωση κατάφερε με αριθμητικό μεινέκτημα να γυρίσει το ματς μέσα σε δύο λεπτά!

Oι γηπεδούχοι, παρόλο που μπήκαν μουδιασμένοι στο παιχνίδι, ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν στο 27΄ με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση του Τζεμπούρ. Λίγο αργότερα οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολών του Γιάχιτς στο 36΄ και του Κάλβο στο 39΄.  Και οι δύο αποφάσεις του Κουκουλάκη ήταν το λιγότερο αυστηρές.

Το 53ο λεπτό φάνηκε να είναι καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα, αφού ο Σάχα, ανατρέποντας καθαρά τον Κάμπορα που ήταν σε προφανή θέση για γκολ, πήρε σωστά την άγουσα για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη. Ο "παθών" ευστόχησε τρία λεπτά αργότερα στο καταλογισθέν πέναλτι και έφερε το ματς στα ίσια.
Κλείσιμο

Ο Άρης πήρε το προβάδισμα στο 72΄ με κεφαλιά του Τζόνσον και όλα έδειχναν ότι, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, θα έφτανε σε μια μεγάλη νίκη. Ωστόσο, πρώτα ο Λεονάρντο με πλασέ στο 75΄ και εν συνεχεία ο Σκόκο με πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος) στο 77΄ έφεραν τα πάνω κάτω. Μάλιστα, στο 80΄ έμεινε και ο Άρης με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Νασούτι, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να πάρει κι άλλο "τα πάνω της" και να φτάσει σε ένα ακόμα γκολ, στο 85΄ με κεφαλιά του Λεονάρντο.

ΣΚΟΡΕΡ: 27' Τζιμπούρ, 75', 84' Λεονάρντο, 77' πέναλτι Σκόκο / 56' πέναλτι Κάμπορα, 72' Τζόνσον.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου).

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 36' Γιάχιτς (δεύτερη κίτρινη), 53' Σάχα / 39' Κάλβο (δεύτερη κίτρινη), 80' Κάμπορα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 9' Γιάχιτς / 30' Κάλβο, 51' Γκιάρο, 73' Πρίττας.

ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Λαγός, Μαϊστόροβιτς, Γκέντσογλου, Καφές, Γιάχιτς, Μαντούκα (71' Λεονάρντο), Σκόκο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο (54' Αραμπατζής).

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Αράνο (66' Φερνάντεζ), Γκιάρο, Νασούτι, Ναφτί, Πρίττας (74' Νάτσο Γκαρσία), Κάλβο, Χαβίτο (70' Μεριέμ), Τζόνσον, Κάμπορα.

Φυγαδεύτηκαν...

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», κατά την επιστροφή της αποστολής του Άρη στη Θεσσαλονίκη, περίπου, 30 οπαδοί των «κίτρινων» συγκεντρώθηκαν εκεί για να αποδοκιμάσουν την ομάδα, που έχασε 4-2 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι παίκτες φυγαδεύτηκαν από την αίθουσα αποσκευών, ενώ άνθρωποι της διοίκησης συνομίλησαν με τους συγκεκριμένους οπαδούς, ώστε να «ηρεμήσουν τα πνεύματα», όπως και έγινε τελικά.

Δηλώσεις

Μετά το τέλος του αγώνα, οι προπονητές των δύο ομάδων δήλωσαν:

Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Ήταν ένα παιχνίδι από τη δική μας πλευρά καλό. Και στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε πρωτοβουλίες, όχι τόσο σωστές όσο μπορούσαμε. Είχαμε κυκλοφορία της μπάλας, πετύχαμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε... κάτι άλλο. Δεν θέλω να το σχολιάσω πολύ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στον κόσμο στο τέλος. Ειδικά στους παίκτες μου που με παίκτη λιγότερο γύρισαν το ματς. Πρώτη φορά είχαμε τέτοια διάρκεια σε παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και πάλι. Σε αυτούς ανήκει η νίκη και στον κόσμο». Έκτορ Ραούλ Κούπερ: «Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσουμε το παιχνίδι. Θα μπορούμε να το χωρίσουμε σε δύο τρία κομμάτια πολύ σημαντικά. Πρώτα απ' όλα το ηθικό μας είναι κάπως περίπλοκο. Και το λέω αυτό γιατί στην έναρξη ήταν πολύ ισορροπημένο. Η ομάδα μου έκανε φάσεις για γκολ, μετά δεχθήκαμε ένα πολύ ωραίο γκολ από τον Τζιμπούρ και ένα δεύτερο ημίχρονο που πρέπει να εξηγήσεις τι έχει γίνει, γιατί στην πραγματικότητα με 1-2 με παίκτη παραπάνω εκεί που φαίνεται να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, είχαμε 7 καταστροφικά λεπτά. Συν το γεγονός ότι επιχειρήσαμε να δώσουμε φρεσκάδα στην ομάδα και εν τέλει χάσαμε ένα ματς που παίξαμε και άσχημα. Επιστρέφω όμως στο θέμα του ηθικού των παικτών γιατί δεχόμαστε δύο αστείες κόκκινες κάρτες. Επιμένω σε αυτό τον τομέα γιατί έχουμε άλλα τρία παιχνίδια να δώσουμε».

Superleague - Play offs

3η αγωνιστική

Κυριακή 9/5

ΑΕΚ - Άρης                    4-2

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός    1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΟΚ                 10

2. Ολυμπιακός        7

3. ΑΕΚ                      5

4. Άρης                     3


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης