ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Βίντεο: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Σαχίν για την επίθεση στο Ντόρτμουντ

Βίντεο: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Σαχίν για την επίθεση στο Ντόρτμουντ

Ο Νούρι Σαχίν ήταν ακόμα σοκαρισμένος μετά την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Μονακό, κάνοντας συγκλονιστική εξομολόγηση

Βίντεο: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Σαχίν για την επίθεση στο Ντόρτμουντ
«Είναι πολύ δύσκολο να μιλάω για αυτό. Να βρω τα κατάλληλα λόγια», τόνισε αρχικά ο εμφανώς συγκινημένος Σαχίν. Οι παίκτες του Ντόρτμουντ αναγκάστηκαν να παίξουν με την Μονακό σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών μετά την επίθεση με εκρηκτικά στο λεωφορείο της Μπορούσια.
 
«Βλέπαμε τι γίνεται στον κόσμο από την τηλεόρασή μας (σ.σ. με την τρομοκρατία). Ήταν πολύ μακριά μας. Ακόμη και όταν βρέθηκα στην Κωνσταντινούπολη την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά μου. Ήταν κοντά μου, αλλά επίσης και πολύ μακριά. Χθες, όμως, το νιώσαμε δίπλα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσα να σκεφτώ το ποδόσφαιρο, γιατί χθες δεν συνειδητοποίησα τι έγινε, όταν η γυναίκα και ο γιος μου με περίμεναν στην πόρτα.

Ξέρω ότι το ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό, λατρεύουμε το ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι έχουμε το προνόμιο να βγάζουμε πολλά λεφτά από το ποδόσφαιρο, αλλά είμαστε άνθρωποι και στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο. Ναι, χθες το νιώσαμε», συνέχισε ο Τούρκος μέσος, που ρωτήθηκε για το συμβάν.

Κλείσιμο
«Ανατριχιάζω. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω τα πρόσωπα (σ.σ. των συμπαικτών). Θα τα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Όταν είδα τον Μαρκ (σ.σ. Μπάρτρα) και έκατσα δίπλα στον Σμέλτσερ... Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρόσωπο του Σμέλτσερ... Ήταν απίστευτο», ολοκλήρωσε. 

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης