
Γιουβέντους: Ετοιμάζει πρόταση 80 εκατ. ευρώ στην Παρί για Βεράτι

Σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ, η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει 80 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον διεθνή αμυντικό μέσο
Αν και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για τον κεντρικό μέσο της Λιόν, Κορεντίν Τολισό, σύμφωνα με την Corriere dello Sport η Vecchia Signora έχει θέσει τον Βεράτι ως Νο1 στόχο και ετοιμάζει πρόταση 80 εκατ. ευρώ.
Στην εφημερίδα αναφέρεται ότι ο γενικός διευθυντής, Μπέπε Μαρότα, θα μιλήσει ανεπίσημα με την PSG και αν οι δύο πλευρές τα βρουν, αυτόματα η πρόταση θα γίνει επίσημη.
Παρά την πρόθεση της Γιουβέντους, εκτιμάται ότι το γαλλικό κλαμπ θα ζητήσει 100 εκατ., κυρίως λόγω των κακών σχέσεων μετά τον τρόπο της απόκτησης του Κίνγκσλεϊ Κομάν. Ο ίδιος ο Βεράτι δήλωσε πρόσφατα ότι αν και δεν έχει πρόβλημα να παίξει στην Serie A, θέλει να μείνει στην Παρί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr