Βόλεϊ: Ραντεβού με την ιστορία έχουν τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Βόλεϊ: Ραντεβού με την ιστορία έχουν τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Οι ερυθρόλευκες αντιμετωπίζουν αύριο το βράδυ (19:00) την ρωσική Κρασνιογιάρσκ στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup και θέλουν να βάλουν τις βάσεις της πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης

Βόλεϊ: Ραντεβού με την ιστορία έχουν τα κορίτσια του Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ μπορεί να σαρώνει τα πάντα τα τελευταία στον ελληνικό χώρο, ωστόσο αύριο το βράδυ οι ερυθρόλευκες έχουν ραντεβού με την ιστορία καθώς αντιμετωπίζουν στην ρωσική Ενισέι Κρασνογιάρσκ στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup (ο επαναληπτικός αγώνας διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή στη Ρωσία).

«Μας περιμένει ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι και φυσικά δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ την πορεία μας», δήλωσε ο προπονητής των ερυθρόλευκων Μπράνκο Κοβάτσεβιτς με τον Ολυμπιακό να έχει 6 νίκες σε ισάριθμα ματς στην Ευρώπη φέτος κι όλα επί πολύ δύσκολων αντιπάλων όπως υπενθύμισε. 

«Φτάσαμε στον ημιτελικό μετά από αρκετά δύσκολες αποστολές σε αντίθεση με την Κράσνιογιαρσκ που είχε πιο εύκολο έργο στην κλήρωση μέχρι στιγμής. Μέσω της εικόνας που έχουμε αποκομίσει από τα βίντεο, έχουμε σίγουρα την αίσθηση ότι μπορούμε να παίξουμε καλά κόντρα στον αντίπαλό μας και έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Περιμένουμε την υποστήριξη των οπαδών μας, την οποία αξίζουν τα κορίτσια. Είμαι σίγουρος ότι η παρουσία του κόσμου θα μας βοηθήσει πολύ, γιατί πάντα παίζουμε καλύτερα όταν έχουμε την υποστήριξη από τους οπαδούς μας».
Κλείσιμο

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις ερυθρόλευκες, οι οποίες έχοντας αγωνιστεί την περασμένη Τετάρτη με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα είχαν μία εβδομάδα να δουλέψουν απερίσπαστες για το αυριανό παιχνίδι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης