Βόλεϊ: Παίρνεις πρωτάθλημα; Απολύεσαι!

Βόλεϊ: Παίρνεις πρωτάθλημα; Απολύεσαι!

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ τερμάτισε 2η στην κανονική περίοδο, αλλά η διοίκηση της απομάκρυνε σήμερα τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη ο οποίος τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε οδηγήσει την ομάδα σε ισάριθμους τίτλους!

Βόλεϊ: Παίρνεις πρωτάθλημα; Απολύεσαι!
Μέχρι την σεζόν 2014-2015 η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ είχε να επιδείξει τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου το μακρινό 1982 (όπου έχασε από τον Ολυμπιακό)… 

Κι όμως ο «ανύπαρκτος» βολεϊκά ΠΑΟΚ υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Καλμαζίδη κατάφερε τα δύο προηγούμενα χρόνια να πάρει ισάριθμα πρωταθλήματος (καθώς και το Κύπελλο το 2015), ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν για τον Δικέφαλο.

Με την κανονική περίοδο να ολοκληρώνεται χθες και τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στην ιστορία του να τερματίζει 2ος (το 2015 ήταν 1ος, ενώ πέρσι ήταν… 4ος) κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει το άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης, η οποία ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινή και… παράλογη!

Κλείσιμο
Ο Καλμαζίδης όπως το καλοκαίρι του 2015 (μετά την κατάκτηση του νταμπλ) απομακρύνθηκε για να κληθεί εσπευσμένα τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς και να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ εκ νέου στην κορυφή, κλήθηκε σήμερα από τη διοίκηση που τον ενημέρωσε για την απόφαση της, χωρίς όμως να του ανακοινωθεί το «γιατί».

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο Αργεντινός Χόρχε Ελγέτα ο οποίος μέχρι πρότινος δούλευε στην Εθνική ομάδα του… Μπαχρέιν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης