Αμερικανίδα ομάδας της Α1 γυναικών κάνει έρανο για επέμβαση στο γόνατο

Αμερικανίδα ομάδας της Α1 γυναικών κάνει έρανο για επέμβαση στο γόνατο

Η Κέιλα Ντεσρός, που υπέστη ρήξη χιαστών το Νοέμβριο παίζοντας για την Τερψιθέα, ζητεί οικονομική βοήθεια για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Αμερικανίδα ομάδας της Α1 γυναικών κάνει έρανο για επέμβαση στο γόνατο
Ένα περιστατικό που έρχεται να καταδείξει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν παίκτες μικρομεσαίων ομάδων ήρθε στην επιφάνεια. 

Η Κέιλα Ντεσρός υπέστη στις 12 Νοεμβρίου ρήξη χιαστών αγωνιζόμενη στην ομάδα της Τερψιθέας. Έκτοτε, δίχως οικονομική στήριξη από την τότε ομάδα της και φυσικά χωρίς εισόδημα από το μπάσκετ, δεν έχει μπορέσει να χειρουργηθεί! 

Η 27χρονη σέντερ, που έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, έφτασε στο σημείο να ζητήσει οικονομική βοήθεια 3.000 δολαρίων. Μέσω της ιστοσελίδας gofundme ζητεί… χρηματοδότηση για να χειρουργηθεί και να ξαναπαίξει μπάσκετ. 

Κλείσιμο
Το μήνυμά της αναφέρει : 

«Όπως όλοι ξέρετε, παίζω μπάσκετ εκτός ΗΠΑ ως επαγγελματίας. Δυστυχώς το όνειρό μου έχει βαλτώσει λόγω ενός απρόσμενου τραυματισμού στο γόνατο. Αν δεν αγωνίζομαι, δεν πληρώνομαι και τα έξοδα για τη χειρουργική επέμβαση είναι τεράστια. Ζητώ τη βοήθειά σας για να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τα έξοδα νοσηλείας μου. Εκτιμώ την αγάπη και την υποστήριξή σας και ελπίζω να συνεχίσω σύντομα το ταξίδι για την αποθεραπεία μου και την επιστροφή στο να κάνω αυτό που αγαπώ». 

Όσοι μπορείτε και θέλετε να βοηθήσετε την Κέιλα, μπορείτε να το κάνετε εδώ: https://www.gofundme.com/cailas-road-to-recovery

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης