Αντίστροφη μέτρηση για τον 4ο Μαραθώνιο Ρόδου

Αντίστροφη μέτρηση για τον 4ο Μαραθώνιο Ρόδου

Μέχρι τις 31/3 θα συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα που έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS και έχει αρκετές καινοτομίες

Mοναδικές εμπειρίες θα ζήσουν οι δρομείς που θα συμμετάσχουν στον  4ο Μαραθώνιο Ρόδου, την Κυριακή 9 Απριλίου 2017.
Εκτός από την ανανεωμένη διαδρομή που σχεδόν στο σύνολο της περνά δίπλα από τη θάλασσα αλλά και δίπλα από την υπέροχη Μεσαιωνική Πόλη, η Οργανωτική Επιτροπή έχει ετοιμάσει μία σειρά προσφορών που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

Καταρχήν η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από την AIMS και την IAAF και οι χρόνοι των αθλητών και των αθλητριών αναγνωρίζονται και επίσημα.
Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων και των 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται  και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com  μέχρι τις 31 Μαρτίου!

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.
 
 
Επίσης η Aegean Airlines  που είναι ο επίσημος χορηγός αερομεταφορών του 4ου Μαραθωνίου Ρόδου προσφέρει ειδικές τιμές σε γκρουπ άνω των 10 ατόμων, ενώ η Blue Star Ferries που είναι επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών, παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για Ρόδο.
Εκτός από τη μετάβαση υπάρχει πρόβλεψη και για τη διαμονή καθώς στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο http://www.roadstorhodes.com/gr/items.php?catid=45   υπάρχει αναλυτική λίστα με όλα τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία που ειδικά για το Μαραθώνιο της Ρόδου προσφέρουν τιμές σε τρεις κατηγορίες, έως 40 ευρώ, έως 65 ευρώ και  έως 110 ευρώ, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις όλων των δρομέων.

Υπάρχει εκπτωτικό πακέτο συμμετοχής που αφορά στους άνεργους, φοιτητές, μαθητές, αθλητές της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, και ομαδικές εγγραφές.
Για τους συμμετάσχοντες υπάρχει και το εξής πακέτο παροχών:
Αναμνηστικό τεχνικό t-shirt adidas, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, επίσημη τσάντα του αγώνα, ισοτονικά ποτά, χυμοί, αναψυκτικά, ενεργειακές μπάρες και τροφές αποκατάστασης, παροχή ιατρικών υπηρεσιών στη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα και πιστοποιητικό συμμετοχής.
Την παραμονή του αγώνα θα γίνει pasta party, στο ξενοδοχείο  GRAND HOTEL MITSIS.
 
Ο Χρυσός χορηγός του αγώνα θα είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes, ενώ ο αγώνας των  5 χλμ θα έχει φέτος την χορηγία και τα χρώματα  των H Hotels. Για τις μεταφορές των ενδιαφερομένων στη Ρόδο, επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών θα είναι η Aegean Air και  Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών θα είναι η Blue Star Ferries.

Οι αγώνες διεξάγονται και φέτος με τα φτερά της Red Bull, χορηγός Φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο GRAND HOTEL MITSIS,  χορηγοί του αγώνα είναι  οι εταιρείες Garden of Panthenols, Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, Best Western Plaza Hotel που φιλοξένει τη Γραμματεία του αγώνα, ΒΑΠ Κουγιός,  Ioannidis Hotels, Semiramis Hotel και Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκάνησου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης