Προς «διαζύγιο» με Στραματσόνι ο Παναθηναϊκός και φαβορί ο Ουζουνίδης

Προς «διαζύγιο» με Στραματσόνι ο Παναθηναϊκός και φαβορί ο Ουζουνίδης

Ο Αλαφούζος θα έχει εντός της ημέρας καθοριστική συνάντηση με τον Αντρέα Στραματσόνι που θα κρίνει το μέλλον του Ιταλού - Φαβορί ο Ουζουνίδης αν αποχωρήσει

Προς «διαζύγιο» με Στραματσόνι ο Παναθηναϊκός και φαβορί ο Ουζουνίδης
Ο Παναθηναϊκός πήγε στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου με δύο στόχους: να πάρει τη νίκη που θα τον έφερνε πολύ κοντά στην πρόκριση και να πραγματοποιήσει πειστική εμφάνιση ώστε να επιστρέψει η ηρεμία εντός της ομάδας. 

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 2-1, μειώνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες για πρόκριση και μετά το «ναυάγιο» τους στην Κρήτη τα πάντα δείχνουν να είναι οριακά. Μέσα στην ημέρα θα υπάρξει καθοριστική συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι που θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Ιταλού στον πάγκο του «τριφυλλιού». Τις τελευταίες ώρες μοιάζει πιο πιθανό το σενάριο να αποχωρήσει. Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πάει από το κακό στο χειρότερο και η εικόνα του χειροτερεύει αντί να βελτιώνεται, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έδειξε σταθερός στην άποψή του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης. Δηλαδή, εξέφρασε την πίστη του και τη στήριξή του στον 40χρονο κόουτς. 

Ωστόσο, δέχθηκε έντονες πιέσεις από τους άμεσους συνεργάτες του για να επανεξετάσει ψύχραιμα το θέμα και να πάρει αποφάσεις, αλλά όχι εν θερμώ. Ο Γιάννης Αλαφούζος συνυπολόγισε και τις αντιδράσεις του κόσμου που «βράζει» μετά και το νέο άσχημο αποτέλεσμα. Υπάρχει προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας και ύστερα από τη σημερινή σύσκεψη θα παρθούν αποφάσεις, αφού θα δώσει και ο Στραματσόνι τις δικές του εξηγήσεις. Μετά από αυτήν είτε θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση μέσω της οποίας θα υπάρξει νέα στήριξη στον Ιταλό ή θα ανακοινωθεί το «διαζύγιο». Είναι δύσκολο να πει κάποιος με σιγουριά το τι θα συμβεί, αλλά φαίνεται ότι το δεύτερο σενάριο έχει κάποιες πιθανότητες παραπάνω. 

Κλείσιμο
Αν τελικά λυθεί η συνεργασία με τον Στραματσόνι, τότε ο Παναθηναϊκός θα στραφεί που έχει ξεχωρίσει, καθώς έχει γίνει σχετική προεργασία. Στη λίστα υπάρχουν ονόματα από το εξωτερικό και από την Ελλάδα. Αυτή που ξεχωρίζει είναι του πρώην προπονητή του Πανιωνίου, Μαρίνου Ουζουνίδη, που μοιάζει να είναι φαβορί.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης