Την απομάκρυνση Στραματσόνι ζήτησαν οι οπαδοί - Έντονα παράπονα σε Αλαφούζο

Την απομάκρυνση Στραματσόνι ζήτησαν οι οπαδοί - Έντονα παράπονα σε Αλαφούζο

«Καζάνι που βράζει» ο Παναθηναϊκός! Οι 300 οπαδοί του «τριφυλλιού» ζήτησαν να φύγει ο Στραματσόνι, φωνάζοντας «μας ξεφτιλίσατε» και έγιναν έξαλλοι όταν ο Αλαφούζος τούς είπε «τα παιδιά προσπάθησαν»

Την απομάκρυνση Στραματσόνι ζήτησαν οι οπαδοί - Έντονα παράπονα σε Αλαφούζο
Σκηνές που θυμίζουν παλιές εποχές εκτυλίχθηκαν στο Κορωπί. 

Οι 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού», προκειμένου να εκδηλώσουν την οργή τους για τη συντριβή από τον Ολυμπιακό, έκαναν ακριβώς αυτό: Εκδήλωσαν την οργή τους, με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο! 

Όταν, λοιπόν, έφτασαν εκεί οι Γιάννης Αλαφούζος, Χρήστος Παναγόπουλος και Σπύρος Βλάχος, μαζί -τελικά- με τον Αντρέα Στραματσόνι, αλλά και τους αρχηγούς της ομάδας, Μπεργκ, Λέτο και Ζέκα, τα έψαλαν σε άπαντες, φωνάζοντάς τους: «Μας ξεφτιλίσατε»! 
Κλείσιμο

Ο πρώτος που τα… άκουσε και μάλιστα, σε πολύ έντονο ύφος, ήταν ο Ιταλός τεχνικός, με τους «πράσινους» οπαδούς να του λένε χαρακτηριστικά: «
Go home (σ.σ. πήγαινε σπίτι)»! 

Στη συνέχεια, στο «στόχαστρό» τους μπήκε ΚΑΙ η διοίκηση, με τον κ. Αλαφούζο να τους λέει, στην προσπάθειά του να τους ηρεμήσει, «τα παιδιά προσπάθησαν», προκαλώντας, όμως, την έκρηξη των οπαδών! Αφού του έκαναν, λοιπόν, έντονα παράπονα για την εικόνα στο ντέρμπι, αλλά και στα τελευταία ματς, του ζήτησαν επίμονα αποφάσεις «εδώ και τώρα» και «να τελειώσει… χθες» ο Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό, φωνάζοντας, δε, πως ένα από τα προβλήματα που έφεραν ως εδώ την κατάσταση είναι η κακή νοοτροπία της ομάδας και προτρέποντας τη διοίκηση να μπει στην ομάδα κάποιος που θα μπορέσει να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν πού αγωνίζονται. 

Θυμίζουμε ότι η αποστολή του Παναθηναϊκού έφυγε γύρω στις 23:15 από το Φάληρο, πήγε κατευθείαν στο ξενοδοχείο και από εκεί, οι παίκτες έφυγαν για τα σπίτια τους με ταξί, με εξαίρεση, φυσικά, τους προαναφερθέντες.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης