Σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό, καμία απόφαση εν θερμώ

Σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό, καμία απόφαση εν θερμώ

Ο κλοιός γύρω από τον Αντρέα Στραματσόνι έχει σφίξει μετά τον τρόπο που προέκυψε η ήττα από τον Ολυμπιακό και αύριο θα υπάρξει σύσκεψη κορυφής για την υπάρχουσα κατάσταση

Σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό, καμία απόφαση εν θερμώ
Εξελίξεις αναμένεται να φέρει η αποψινή ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό και ειδικότερα με τον τρόπο που αυτή προέκυψε στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Απόφαση για το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, αλλά είναι δεδομένο ότι ο Ιταλός μόνο ασφαλής δεν μπορεί να αισθάνεται για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού». 

Προκειμένου να τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί αύριο σύσκεψη κορυφής, με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο να αναμένεται να συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή, Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά και τον προπονητή, Αντρέα Στραματσόνι τόσο τα αίτια της ήττας, αλλά και της γενικότερης αγωνιστικής καθίζησης. 

Κλείσιμο
Για σήμερα, πάντως, δεν αναμένεται καμία εξέλιξη, καθώς όπως έχει δείξει και στο παρελθόν, ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού δεν θέλει να παίρνει αποφάσεις εν θερμώ, παρά τη δεδομένη απογοήτευση και τον προβληματισμό που υπάρχει.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης