Μπέντο: «Βαθμολογία, εμφανίσεις και νίκες δείχνουν πως είμαστε οι καλύτεροι»!

Μπέντο: «Βαθμολογία, εμφανίσεις και νίκες δείχνουν πως είμαστε οι καλύτεροι»!

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος ο Πάουλο Μπέντο για το 3-0 επί του Παναθηναϊκού – Ο Πορτογάλος στάθηκε στην νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του και τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα

Μπέντο: «Βαθμολογία, εμφανίσεις και νίκες δείχνουν πως είμαστε οι καλύτεροι»!
H ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού για την επιβλητική νίκη περίσσευε με τον Πάολο Μπέντο να τονίζει ότι η βαθμολογία και ο.,. αγωνιστικός χώρος δεν λένε ψέματα ενώ στάθηκε στην εξαιρετική νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά ο κ. Μπέντο στην συνέντευξη Τύπου σχολίασε για:
 
Τη νοοτροπία και την εικόνα των παικτών του:
Κλείσιμο
Είναι πολύ σημαντικό αυτό που είπατε. Η συμπεριφορά των παικτών να είναι πάντα ίδια ανεξαρτήτως των συνθηκών και ειδικά σε μεγάλα ματς. Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι η οργάνωση και η ποιότητα της ομάδας και όχι μόνο το πως αντιμετωπίζουμε τα ματς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το α' μέρος. Πολύ επιτυχείς. Στο β' όχι τόσο και ενώ μετά την φάση του πέναλτι ταρακουνηθήκαμε. Ακόμα και έτσι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τους 3 βαθμούς και ότι κερδίσαμε έναν άμεσο αντίπαλο.
 
Το εάν πιστεύει πως ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα: Είναι αλήθεια πως μέχρι στιγμής πως με εξαίρεση το ματς στην Λάρισα που χάσαμε, στα περισσότερα ματς φάνηκε πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Η ομάδα με την πιο καλή επίθεση, την πιο καλή βαθμολογία αλλά και τα λιγότερα γκολ που έχει δεχθεί. Είναι και η ποιότητά μας. Είμαστε πρώτοι αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος.
 
Την ταχύτητα μετάβασης από άμυνα σε επίθεση και εάν έπαιξε κομβικό ρόλο: Ναι ίσως η ταχύτητα αυτή της μετάβασης από άμυνα σε επίθεση ήταν το κλειδί. Εμείς προσπαθήσαμε να βγαίνουμε γρήγορα στην επίθεση. Στο α' μέρος το κάναμε πιο πολύ αλλά στο β' όχι τόσο. Έπρεπε να είμαστε πιο γρήγοροι στην ανάκτηση της μπάλας και την κατοχή. Ναι λοιπόν αυτό το στοιχείο μαζί με τις στημένες φάσεις ήταν το κλειδί.
 
Την αμυντική του γραμμή που δίνει... απαντήσεις: Πραγματικά οι προπονητές προσπαθούν να δείξουν εμπιστοσύνη στους παίκτες του για να διορθωθούν. Και επιθετικά και αμυντικά. Εμείς πάντα έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Εάν δούμε τα γκολ που δεχθήκαμε στα ντέρμπι δεν δείξαμε πρόβλημα στην άμυνα. Έχουμε δεχθεί μόλις 4 έως τώρα. Ο ΠΑΟΚ μας προκάλεσε το πιο μεγάλο πρόβλημα στα ντέρμπι. Στα εκτός έδρας ματς μας δυσκόλεψε περισσότερο ο Ατρόμητος.
 
Την διαιτησία και το κατά πόσον πιστεύει πως δικαίως είναι πρώτος ο Ολυμπιακός: Πιστεύω πως τα αποτελέσματα δεν το δείχνουν αυτό. Έχουμε επτά νίκες σε οκτώ ματς. Συγκεντρώνομαι στην δική μου δουλειά και δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι για την διαιτησία.
 
Την στάση των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στον ρέφερι: Δεν το σχολιάζω. Εμείς είχαμε στόχο να παίξουμε ποδόσφαιρο. Να πάρουμε πρωτοβουλίες, να είμαστε κυρίαρχοι και να προσφέρουμε ωραίο θέαμα και επιθετικό ποδόσφαιρο. Να χρησιμοποιήσουμε τα λεπτά που είχαμε για να παίζουμε το ποδόσφαιρό μας.
 
Το ρητό "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει": Όχι δεν το πιστεύω γιατί παίζει πάντα ρόλο το πότε έρχονται τα ματς και η κατάσταση της ομάδας. Εμείς κοιτάμε την διαχείριση και να παίζουν οι πιο έτοιμοι και όσοι καταλαβαίνουν την στρατηγική μας καλύτερα. Πιστεύω πως στα ματς μας προσπαθούμε να παίξουμε ωραίο και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Και με την Αστανά εκτός αυτό κάναμε. Πάντα χρησιμοποιούμε τους παίκτες που θέλουμε ανάλογα με τις συνθήκες.
 
Το κατά πόσον μπορεί να ήταν το καλύτερο ματς των Πειραιωτών: Πιστεύω πως κάναμε ένα καλό ματς και κερδίσαμε. Γενικά δεν είναι το πιο καλό μας παιχνίδι ούτε τόσο καλό όσο το περιμέναμε. Στο α' μέρος ήμασταν πολύ καλοί αλλά στο β' όχι. Μέχρι το πέναλτι που... τρομάξαμε, ταρακουνηθήκαμε και μπήκαμε ξανά στον αγώνα. Το 3-0 είναι καλό σκορ για εμάς και έρχεται σε μία σειρά από δύσκολους αγώνες με νίκες. Είμαστε ικανοποιημένοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης