Στραματσόνι: «Έχουμε μια μεγάλη μάχη – Είναι το παιχνίδι της χρονιάς»

Στραματσόνι: «Έχουμε μια μεγάλη μάχη – Είναι το παιχνίδι της χρονιάς»

Ξεκάθαρος όσον αφορά την προσέγγισή του για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν ο Αντρέα Στραματσόνι στη χθεσινή του ομιλία στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού


Στραματσόνι: «Έχουμε μια μεγάλη μάχη – Είναι το παιχνίδι της χρονιάς»
Αντίστροφα μετρούν πλέον στον Παναθηναϊκό για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

Μετά την ήττα 3-0 από την Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο, το παιχνίδι στο Φάληρο αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για επιστροφή στις νίκες. 

Αυτό τόνισε ο Αντρέα Στραματσόνι στη χθεσινή του ομιλία στους παίκτες του «τριφυλλιού», και δεν χρειάστηκε να τους πει πολλά για να τους βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης. 

Κλείσιμο
«Ό,τι έγινε χθες (σ.σ. την Πέμπτη) πρέπει να το ξεχάσουμε .Την Κυριακή έχουμε μια μεγάλη μάχη. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Για τους οπαδούς μας, για εμάς τους ίδιους, για τον σύλλογο! Την Κυριακή δεν είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Είναι η σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων. Πάμε να το κερδίσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος μάλιστα είχε και κάποια ξεχωριστά τετ-α-τετ.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης