Μάχη σώμα με σώμα και στα… χατ-τρικ για Μέσι-Ρονάλντο!

Μάχη σώμα με σώμα και στα… χατ-τρικ για Μέσι-Ρονάλντο!

Ο Μέσι σκόραρε τρις κόντρα στην Σέλτικ και ξεπέρασε τον Ρονάλντο σε χατ-τρικ στο Champions League, αλλά συνολικά ο Πορτογάλος κρατά τα… ηνία! Δείτε αναλυτικά τι συμβαίνει στην άτυπη μάχη των δύο

Μάχη σώμα με σώμα και στα… χατ-τρικ για Μέσι-Ρονάλντο!
Κάθε χρόνο «μάχονται» για το ποιος θα αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, για το ποιος θα βάλει περισσότερα γκολ, για το ποιος θα σηκώσει περισσότερους τίτλους. 

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο... κοντράρονται και για το ποιος έχει περισσότερα χατ-τρικ στην καριέρα του! Ο Αργεντινός, λοιπόν, σκόραρε τρεις φορές απέναντι στην Σέλτικ και έφτασε τα έξι στο Champions League, ξεπερνώντας τα πέντε που έχει ο Πορτογάλος. 

Στο... σύνολο, όμως, ο CR7 είναι αυτός που κρατά τα ηνία ακόμα. Κι αυτό γιατί μετρά 41 χατ-τρικ, ενώ ο «Λέο» έχει ένα λιγότερο! 
Κλείσιμο

Αξίζει να σημειωθεί πως με τα τρία «τεμάχια» απόψε, ο αστέρας της Μπαρτσελόνα έφτασε τα 50 τέρματα σε ομίλους Champions League (σε 53 ματς), την ώρα που αυτός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει 49 σε 66 ματς κι αναμένουμε την «απάντησή» του το βράδυ της Τετάρτης όταν η βασίλισσα φιλοξενεί στο «Μπερναμπέου» την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης