Έριξε κάτω τον Κούγια ο Ντεγκρά μετά το χαστούκι - «Τελείωσες», του είπε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ

Έριξε κάτω τον Κούγια ο Ντεγκρά μετά το χαστούκι - «Τελείωσες», του είπε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ

Απίστευτες λεπτομέρειες έρχονται από τη Λάρισα για το επεισόδιο Κούγια-Ντεγκρά! Από τον λαιμό φέρεται να έπιασε τον παίκτη ο γνωστός ποινικολόγος, τον έσπρωξε και τον έριξε κάτω ο 33χρονος

Τέλος και επίσημα ο Ντεγκρά από τη Λάρισα!
Τρομερές καταστάσεις στη Σούπερ Λίγκα και είμαστε ακόμη στην 1η αγωνιστική… 

Οι λεπτομέρειες που έρχονται από τη Λάρισα για το απίστευτο επεισόδιο του Αλέξη Κούγια με τον Ματίας Ντεγκρά στη φυσούνα του ''AEL FC Arena'' απλά… δεν υπάρχουν! 

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, λοιπόν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αφού τα «έψαλλε» σε πολύ έντονο ύφος στον Αργεντινό γκολκίπερ για το ολέθριο λάθος του στο ματς με τον Ηρακλή, που στέρησε στους «βυσσινί» τη νίκη (2-2 το τελικό σκορ), φέρεται να έπιασε από τον λαιμό τον 33χρονο και να τον χαστούκισε! 

Κλείσιμο
Ο τελευταίος, ωστόσο, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και «απάντησε», σπρώχνοντας τον γνωστό ποινικολόγο και πετώντας τον κάτω! Ο κ. Κούγιας, τότε, σε έξαλλη κατάσταση, του φώναξε: «Τελείωσες από την ομάδα»! 

Για να έρθει στη συνέχεια και η… επιβεβαίωση, με τις δηλώσεις του ίδιου του Αλέξη Κούγια στο sportfm.gr, που ισχυρίζεται, πάντως, ότι δεν συνέβη τίποτα στη φυσούνα… 


Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης