Επίθεση Κούγια σε Ντεγκρά μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛ - Ηρακλής!

Επίθεση Κούγια σε Ντεγκρά μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛ - Ηρακλής!

Με τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ηρακλή, ο Αλέξης Κούγιας ήταν «τρελαμένος» με τον Ντεγκρά για το ολέθριο λάθος του και φέρεται να τον χαστούκισε στη φυσούνα!

Επίθεση Κούγια σε Ντεγκρά μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛ - Ηρακλής!
Ο Ματίας Ντεγκρά ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην εντός έδρας ισοπαλία της ΑΕΛ με τον Ηρακλή, καθώς με το τραγικό λάθος που έκανε στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε το δικαίωμα στον Γηραιό να ισοφαρίσει σε 2-2.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ του αγώνα και το λάθος του Ντεγκρά.
Κλείσιμο


 Μετά  το τέλος του αγώνα ο Αλέξης Κούγιας ήταν έξαλλος και δεν μπορούσε να «χωνέψει» με τίποτα το απίστευτο λάθος του γκολκίπερ των «βυσσινί», Ματίας Ντεγκρά, που στέρησε στην ομάδα του τη νίκη.  Μόνο που δεν έμεινε στα νεύρα… 

Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών, πήγε στη φυσούνα, περιμένοντας εκεί τον Αργεντινό γκολκίπερ και αφού του τα «έψαλλε» σε πολύ έντονο ύφος, φέρεται να τον χαστούκισε, με τους πιο ψύχραιμους να μπαίνουν ανάμεσα στους δύο άνδρες για να μην υπάρξει συνέχεια… 

Αναμένουμε τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, με τον Ντεγκρά να εμφανίζεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ομάδα ενώ την ίδια  ώρα, ο Άγγελος Αναστασιάδης, στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε: «Εγώ τον εμπιστεύτηκα (σ.σ. τον Ντεγκρά) και τον έφερα στην ΑΕΛ. Η ομάδα έχει και άλλους δύο, καλούς τερματοφύλακες. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε… Δεν θα πάρω καμία απόφαση εν θερμώ».
Πηγή:www.sport-fm.gr




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης