Παραπομπή Μαρινάκη σε δίκη προτείνει ο εισαγγελέας - Τι απαντά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού

Παραπομπή Μαρινάκη σε δίκη προτείνει ο εισαγγελέας - Τι απαντά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού

Την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Εφετών - Μήνυση και πειθαρχική αναφορά εναντίον του Εισαγγελέα προαναγγέλλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Την παραπομπή σε δίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη και την προφυλάκισή του ζητεί ο Εισαγγελέας Εφετών Σταμάτης Δασκαλόπουλος με πρόταση που κατέθεσε το πρωί της Τρίτης στο Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός προτείνει να δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για τέσσερα κακουργήματα που αφορούν την εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου ενώ παράλληλα ζητεί να προφυλακιστεί γιατί παραβίασε τον περιοριστικό όρο που του είχε επιβληθεί για την απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο.

Απάντηση Μαρινάκη

Το απόγευμα της Τρίτης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, απάντησε στην πρόταση του Εισαγγελέων Εετών, προαναγγέλοντας ότι καταθέτει μήνυση εναντίον του.

Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση του κ. Μαρινάκη:

«Δεν αποτελεί έκπληξη η σημερινή πρόταση του Εισαγγελέα Εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλου. Και αυτό γιατί το περιεχόμενο της ήταν προαποφασισμένο από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών Ισίδωρο Ντογιάκο, από την πρώτη μέρα που άρχισε η ανάκριση για αυτά τα κατασκευασμένα αδικήματα, τα οποία στρέφονται ουσιαστικά κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και της δραστηριότητάς μου στην πρόοδο της ομάδας.

Με την συγκεκριμένη πρόταση, ο Στ. Δασκαλόπουλος επιβεβαιώνει πλήρως τα αναφερόμενα από εμένα στην πειθαρχική αναφορά που υπέβαλα εναντίον του στην Πρόεδρο και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Μια σειρά από ενέργειες του Στ. Δασκαλόπουλου αποδεικνύουν ότι πάντα ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία και υπάκουε τυφλά στις εντολές του Ισ. Ντογιάκου ο οποίος εκτελούσε συμβόλαιο σε βάρος μου.
Ο ρόλος του Ισ. Ντογιάκου και του Στ. Δασκαλόπουλου σε δικαστικές υποθέσεις μείζονος κοινωνικού και οικονομικού ενδιαφέροντος, ο χειρισμός των οποίων έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη και προσβάλλει το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αποτελούν ήδη αντικείμενο πειθαρχικής έρευνας από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η πρόταση του Στ. Δασκαλόπουλου να αντικατασταθούν όλοι οι περιοριστικοί όροι με την προσωρινή μου κράτηση, γιατί δήθεν παραβιάζω τον περιοριστικό όρο της μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με την κρίση του αρμόδιου ανακριτή που επέβαλε τον όρο και του ίδιου του κ. Δασκαλόπουλου, όταν το Μάρτιο του 2016 υπέβαλε πρόταση για την ευνοϊκή για εμένα τροποποίηση των όρων, αποδεικνύει ότι όλα αυτά έχουν μεθοδευτεί από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε αυτή η υπόθεση με σκοπό τη βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου και γιατί με θέλουν έξω από το ποδόσφαιρο και μακριά από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Η εισαγγελική πρόταση του Στ. Δασκαλόπουλου τόσο για την επιβολή προσωρινής κράτησης όσο και για τη παραπομπή ή μη στο ακροατήριο, θα κριθεί από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών τους επομένους μήνες. Αναμένω τη δίκαιη κρίση από αμερόληπτους, ανεξάρτητους και ελεύθερους δικαστές.

Άμεσα καταθέτω μήνυση και νέα πειθαρχική αναφορά εις βάρος του Εισαγγελέα Στ. Δασκαλόπουλου».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4777766

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και νυν ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, με προσωπική του δήλωση, πήρε θέση στα γεγονότα που συνταράσσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της ανεξαρτητοποίησής του

27
as_paok_

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ με επίσημη ανακοίνωση του πήρε θέση για την απόφαση της ΕΕΑ που αφορά την ΠΑΕ και προανήγγειλε την αποχώρηση όλων των τμημάτων και των αθλητών από τις εγχώριες διοργανώσεις

14