Ο Αντετοκούνμπο διάδοχος του Iceman!

Ο Αντετοκούνμπο διάδοχος του Iceman!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κάνει... θόρυβο με την παρουσία του στο ΝΒΑ κι ο Τζορτζ "Iceman" Γκέρβιν τον... έχρισε διάδοχο του!

Ο Αντετοκούνμπο διάδοχος του Iceman!
Ξεκίνησε από τα παρκέ της Α2 κι έφτασε στο σημείο να έχει πάνω από 16 πόντους κατά μέσο όρο στο ΝΒΑ. Ο Γιάννης... μεγάλωσε (διαβάστε ΕΔΩ) και γνωρίζει τη μία διάκριση μετά την άλλη. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Τζορτζ "Iceman" Γκέρβιν!

Ο θρύλος των Σαν Αντόνιο Σπερς (σ.σ. MVP το 1980, 25.1 πόντοι κατά μέσο όρο στην καριέρα του) έκανε δηλώσεις κι όταν ρωτήθηκε για τον παίκτη που του μοιάζει περισσότερο στο σύγχρονο ΝΒΑ, απάντησε:

«O μπασκετμπολίστας που μου θυμίζει περισσότερο από όλους τον εαυτό μου, είναι αυτός ο τύπος στο Μιλγουόκι. Ο τρόπος με τον οποίο κάνει αυτές τις κινήσες, ο τρόπος με τον οποίο κρατάει τη μπάλα. Τον έχω παρακολουθήσει αρκετά και έχει το στυλ που είχα και εγώ. Ο Κέβιν Ντουράντ σουτάρει περισσότερο, δεν πηγαίνει τόσο στην καρδιά της ρακέτας, δεν χρησιμοποιεί και τα δυο του χέρια τόσο πολύ, όμως αυτό το παιδί το κάνει! Γλιστράει προς το καλάθι. Ήταν πραγματικά πολύ διασκεδαστικό να τον βλέπω να παίζει. Είναι αυτός που μου μοιάζει πιο πολύ από κάθε άλλον».

Κλείσιμο
Ναι, καλά καταλάβατε. Αναφερόταν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο!



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης