Το πλάνο του Στραματσόνι για τις ακαδημίες

Το πλάνο του Στραματσόνι για τις ακαδημίες

Αλλαγές ετοιμάζει ο Αντρέα Στραματσόνι για την ακαδημία του Παναθηναϊκού, με τον Ιταλό τεχνικό να αναμένεται να παρουσιάσει το πλάνο του, μέχρι το τέλος της σεζόν

Το πλάνο του Στραματσόνι για τις ακαδημίες
Έτοιμοι για σαρωτικές αλλαγές στην ακαδημία είναι στον Παναθηναϊκό, με τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει ήδη συζητήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο για την επόμενη μέρα των «πράσινων» τμημάτων υποδομής. 

Μέσα στο Μάιο θα γνωστοποιηθούν οι αλλαγές στα τμήματα υποδομής, ενώ σύμφωνα με την «Πράσινη» ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντρέα Στραματσόνι έχουν συζητήσει για τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, με τον «Στράμα» να έχει εμπειρία από την Ίντερ. 

Μάλιστα υπάρχει σκέψη να αναλάβει τα τμήματα υποδομής, Ιταλός τεχνικός ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία στην ομάδα Νέων, η εικόνα της οποίας έχει απογοητεύσει το Γιάννη Αλαφούζο. 

Το πρόβλημα που εντοπίζουν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι ότι η ακαδημία δεν βγάζει παίκτες όπως τα προηγούμενα χρόνια, με το πλάνο να έχει ως βάση την εξαγωγή ταλέντων και την καλύτερη πορεία στα αντίστοιχα πρωταθλήματα. 

Επιπλέον φαίνεται ότι τη θέση του Γιάννη Σαμαρά θα πάρει ο Γιάννης Βονόρτας, κάτι που θα αποφασιστεί οριστικά μέσα στο επόμενο διάστημα. 
Κλείσιμο

Ένα από αυτά που θέλει ο «Στράμα» είναι τα τμήματα υποδομής να ακολουθούν την προπόνηση και την τακτική της πρώτης ομάδας, ενώ στόχος είναι να υπογράφονται όσο το δυνατόν περισσότερα επαγγελματικά συμβόλαια παικτών που ξεχωρίζουν. 

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης