Τραγωδία στον Παναθηναϊκό: Σκοτώθηκε νεαρός αθλητής ποδηλασίας

Τραγωδία στον Παναθηναϊκό: Σκοτώθηκε νεαρός αθλητής ποδηλασίας

Ο μαθητής της Γ' Γυμνασίου, Σπύρος Ντόκος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, πέφτοντας πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό

Τραγωδία στον Παναθηναϊκό: Σκοτώθηκε νεαρός αθλητής ποδηλασίας
Η Τετάρτη δεν αποδείχθηκε καλή μέρα για την οικογένεια του Παναθηναϊκού... Ο μαθητής της Γ' Γυμνασίου και πρωταθλητής με την ομάδα της Ποδηλασίας των «πράσινων», Σπύρος Ντόκος, έχασε τη ζωή του όταν κατά τη διάρκεια της προπόνησης, συγκρούστηκε με σταθμευμένο φορτηγό, στην πόλη της Άμφισσας.

Ο νεαρός πρωταθλητής πραγματοποιούσε την καθημερινή του προπόνηση, όταν σε μία στιγμή απροσεξίας, δεν διέκρινε το σταθμευμένο φορτηγό. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και, όπως αποδείχθηκε, μοιραία για τον έφηβο ποδηλάτη.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Άμφισσας, αλλά ήταν πλέον αργά. Οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του, καθώς είχε υποκύψει, κατά τη μεταφορά, στα τραύματά του.

Κλείσιμο
Τόσο η μητέρα του και οι οικείοι του, όσο και οι συναθλητές του, αλλά και οι παράγοντες του Παναθηναϊκού, ήταν συγκλονισμένοι από την είδηση-σοκ του θανάτου του.

Ο Σπύρος Ντόκος αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής στην κατηγορία του για το 2015. Έλαβε μέρος σε 31 αγώνες, κερδίζοντας τους 28, ενώ σε έναν ακόμη αναδείχθηκε στη 2η θέση. Ο τελευταίος αγώνας που συμμετείχε ήταν στις 9 Απριλίου, στα Καζαντζάκεια, ανεβαίνοντας, στην κατηγορία των Παίδων, στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης