Κινέζοι επενδυτές δίνουν 600 εκατομμύρια για τη Μίλαν!

Κινέζοι επενδυτές δίνουν 600 εκατομμύρια για τη Μίλαν!

Η συμφωνία προϋποθέτει άμεση καταβολή του μισού ποσού και το υπόλοιπο μέχρι το 2018

Κινέζοι επενδυτές δίνουν 600 εκατομμύρια για τη Μίλαν!
Σημερινό δημοσίευμα στο ιταλικό Tuttosport κάνει λόγο για συμφωνία, μεταξύ επενδυτών από την Κίνα και του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών των «ροσονέρι» έναντι 600 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως, λόγω των δύσκολων (για να μην πούμε ανησυχητικών) οικονομικών της Μίλαν, η συμφωνία υποχρεώνει τους Κινέζους να επενδύσουν άμεσα αυτά τα λεφτά. Ήτοι, 300 εκατομμύρια τώρα και άλλα τόσα μέχρι το 2018 και γίνονται άμεσα κυρίαρχοι της ομάδας.

Εδώ μπλέκεται και μια οικογενειακή κόντρα, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα. Η Μαρίνα, κόρη του Σίλβιο, δέχεται την πρόταση, όμως ο Σίλβιο, αν και εγκρίνει την συμμετοχή Κινέζων θα ήθελε να παραμείνει ιδιοκτήτης. Πιθανώς να συμβιβαστούν με τη θέση του επίτιμου προέδρου της ομάδας μέχρι να αποφασίσει να αποσυρθεί.

Κλείσιμο
Το δημοσίευμα τονίζει ότι παρά την αρχική εκτίμηση, περί deal ύψους ενός δισ ευρώ, το γεγονός πως η Μίλαν, θα μείνει εκτός Champions League για τρίτη συνεχή χρονιά, με τα οικονομικά της να βυθίζονται περισσότερο, τα 600 εκατομμύρια των Κινέζων αποτελούν πολύ δυνατό χαρτί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης