Έξι χρόνια φυλακή για τον παιδόφιλο Τζόνσον - Είχε συλληφθεί και για κατοχή πορνό με... ζώα

Έξι χρόνια φυλακή για τον παιδόφιλο Τζόνσον - Είχε συλληφθεί και για κατοχή πορνό με... ζώα

«Ήλπιζες ότι θα μπορούσες να μείνει ατιμώρητος επειδή πίστευες ότι η κοπέλα δεν θα μιλούσε σε κανέναν» είπε ο δικαστής - Σήμερα αποκαλύφθηκε ότι είχαν βρεθεί στην κατοχή του πορνό με κτηνοβασία και φάρμακα για σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα

Έξι χρόνια φυλακή για τον παιδόφιλο Τζόνσον - Είχε συλληφθεί και για κατοχή πορνό με... ζώα
Με ποινή φυλάκισης για έξι χρόνια τιμωρήθηκε τελικά ο πρώην άσος της Σάντερλαντ, Άνταμ Τζόνσον, για την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικη.

Ο άλλοτε διεθνής εξτρέμ της Βρετανίας, από τον οποίο όμως η FA αφαίρεσε και τις 12 συμμετοχές που είχε με τη φανέλα με το εθνόσημο, όταν το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για αποπλάνηση και ασέλγεια εις βάρος ενός 15χρονου κοριτσιού, έμαθε σήμερα στο δικαστήριο πως θα πρέπει να περάσει τα επόμενα έξι χρόνια στη φυλακή.

Ο δικαστής, Τζόναθαν Ρόουζ, ανέφερε κατά την αναγγελία της ποινής:
«Βρήκες το κορίτσι ελκυστικό και ήθελες να κάνεις έρωτα μαζί της. Εάν ο λόγος της συνάντησής σας ήταν να της δώσεις μια υπογεγραμμένη φανέλα στου (όπως είχε ισχυριστεί ο ποδοσφαιριστής) δεν θα χρειαζόταν τόση μυστικότητα. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι επρόκειτο για καθαρή αποπλάνηση. Ήλπιζες ότι θα μπορούσες να μείνει ατιμώρητος επειδή πίστευες ότι η κοπέλα δεν θα μιλούσε σε κανέναν».
Κλείσιμο

Ο Ρόουζ επισήμανε στον Τζόνσον ότι η ευθύνη για την τωρινή του κατάσταση είναι αποκλειστικά δική του.
«Ήσουν ο αγαπημένος της παίκτης. Ήταν ερωτευμένη μαζί σου, με τον τρόπο που οι έφηβες ερωτεύονται με έναν επιτυχημένο και διάσημο άνδρα», πρόσθεσε, καταλήγοντας ότι οι απεχθείς πράξεις του ποδοσφαιριστή αποτελούν ξεκάθαρη κατάχρηση της εμπιστοσύνης που του έδειχναν οι θαυμαστριές του, κυρίως μικρής ηλικίας.

Ο Άνταμ Τζόνσον είχε παραδεχθεί κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης του ότι όντως βρέθηκε μόνος με την 15χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του, έχοντας προηγουμένως ανταλλάξει εκατοντάδες μηνύματα μαζί της για να την πείσει να συναντηθούν. Είχε ωστόσο διαψεύσει την σεξουαλική πράξη με τη μικρή, η οποία ισχυριζόταν πως είχε συμβεί.

Είχαν βρεθεί στην κατοχή του ταινίες πορνό με κτηνοβασία και φάρμακα για σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα


Στο μεταξύ, οι νέες πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν σήμερα για πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση της ποινής του Τζόνσον, έχουν προκαλέσει σοκ στην Βρετανία, καθώς ο 28χρονος φέρεται να είχε στην κατοχή του ταινίες πορνό με πράξεις κτηνοβασίας, τις οποίες βρήκε η αστυνομία ερευνώντας τις ηλεκτρονικές συσκευές του στο πλαίσιο της υπόθεσης αποπλάνησης. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, το κινητό και ο φορητός υπολογιστής του πρώην άσσου της Σάντερλαντ κατασχέθηκαν και ελέγχθηκαν διεξοδικά από τις αρχές. Στη συνέχεια, ο 28χρονος, όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail, συνελήφθη για δεύτερη φορά με την υποψία κατοχής ακραίου πορνογραφικού υλικού, ωστόσο δεν απαγγελθηκαν κατηγορίες εις βάρος του αφού ο εισαγγελέας εστίασε στο σοβαρότερο αδίκημα της αποπλάνησης.

Οι πληροφορίες για τη δεύτερη σύλληψη του Τζόνσον δεν είχαν αποκαλυφθεί όσο καιρό διαρκούσε η δίκη του και είδαν μόλις σήμερα το φως της δημοσιότητας, μαζί με μια άλλη λεπτομέρεια που δεν είχαν δημοσιοποιήσει μέχρι τώρα οι αρχές: ότι στο σπίτι του Τζόνσον είχαν βρεθεί κατά την έρευνα και φάρμακα για ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, που δεν αποκλείεται να μετέδωσε στη μικρή κατά τη διάρκεια των επαφών τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης