Θεοδωρίδης: «Εδιωξαν τον Τούντορ επειδή είπε καλά λόγια για τον Ολυμπιακό!»
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης ήξερε από την Τρίτη για την απόλυση του Τούντορ, η οποία έγινε επειδή είπε καλά λόγια για τον Ολυμπιακό, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων»!
Αμέσως μετά τη λήξη του άτυπου Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας, ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε την απόλυση του Τούντορ, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι έγινε, επειδή είπε για τον Ολυμπιακό ότι είναι η καλύτερη ομάδα.
Μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην του έδωσε κανείς σημασία, αλλά δικαιώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης όταν έγινε γνωστό ότι ο Κροάτης φεύγει από τον Δικέφαλο του Βορρά. Συγκεκριμένα ο Θεοδωρίδης είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει ή όχι την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα; Είναι αχτύπητος. Αχτύπητος, το είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ και έμαθα σήμερα ότι τον έδιωξαν. Αυτός δεν είπε για τον Φορτούνη;»
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε μετά το τέλος της συνεδρίασης με τον Σάββα Θεοδωρίδη και πάνω στη συνομιλία, η οποία ήταν σχετική με το ματς Κυπέλλου της Τούμπας, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ του το είπε!
Τα νέα μοντέλα της SHOKZ προσφέρουν καθαρό ήχο και πλήρη ελευθερία κινήσεων, συνοδεύοντάς μας σε κάθε δραστηριότητα – από την προπόνηση μέχρι τη βόλτα στην πόλη.
Η Howden Hellas είχε την τιμή να είναι Χρυσός Χορηγός στο fundraising δείπνο που διοργάνωσε το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, ενισχύοντας το σπουδαίο έργο του Μουσείου για την προστασία της βιοποικιλότητας και την ευαισθητοποίηση γύρω από κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα