ΗΠΑ: Συμβόλαιο μαμούθ 500 εκατ. ευρώ μεταξύ ΛεΜπρόν Τζέϊμς και NIKE

ΗΠΑ: Συμβόλαιο μαμούθ 500 εκατ. ευρώ μεταξύ ΛεΜπρόν Τζέϊμς και NIKE

Το συμβόλαιο σπάει κάθε ρεκόρ μεταξύ αθλητή και κάποιου σπόνσορα και βάζει τον ΛεΜπρόν Τζέϊμς στην μικρή λίστα των δισεκατομμυριούχων αθλητών ανεξαρτήτως σπορ

ΗΠΑ: Συμβόλαιο μαμούθ 500 εκατ. ευρώ μεταξύ ΛεΜπρόν Τζέϊμς και NIKE
Για τον 30χρονο ΛεΜπρον Τζέϊμς η χρονιά φαίνεται ότι κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς μόλις ανακοινώθηκε η συμφωνία του με την γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών Nike, η οποία πρόκειται να του αποφέρει σχεδόν 500 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 30χρονος σταρ του ΝΒΑ, υπέγραψε το συμβόλαιο με την εταιρία, για να αποτελέσει τον κύριο πρεσβευτή της για όσα χρόνια ακόμα συνεχίσει την ενεργή του δράση στο μπάσκετ, αλλά και μετά.

Σύμφωνα με τη Nike αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει υπογράψει η εταιρία με αθλητή σε ολόκληρη την 44χρονη ιστορία της.

Ενώ με αυτό το ποσό, ο παίκτης του μπάσκετ παίρνει μαζί με τον Μίκαελ Τζόρνταν και τον παίκτη του γκολφ Τάϊγκερ Γουντς μια θέση στον πάνθεον των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών όλου του κόσμου στην ιστορία όλων των σπορ.

Ο παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς δήλωσε ότι είναι μία απίστευτη εποχή για τον ίδιο και την οικογένειά του, και ότι είναι ευτυχισμένος που η Nike τον εμπιστεύτηκε και είναι πλέον μέλος μιας μεγάλης οικογένειας.
Κλείσιμο

Όσο για το ποσό μοιάζει πραγματικά αστρονομικό, όταν το προηγούμενο μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο του μπάσκετ ήταν εκείνο του Τζόρνταν με τα 150 εκατομμύρια ευρώ στην συμφωνία με την Adidas το 2003

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης