AEK: Στον αέρα ο Δέλλας

AEK: Στον αέρα ο Δέλλας

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Τραϊανού Δέλλα στην ΑΕΚ. Τα στοιχεία που δείχνουν πως ο προπονητής δεν είναι όσο «ασφαλής» δείχνει μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό

AEK: Στον αέρα ο Δέλλας
Οι ώρες που ακολουθούν είναι κρίσιμες για την ΑΕΚ. Η συντριβή από τον Ολυμπιακό απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, αλλά ταυτόχρονα και άμεσες αποφάσεις και δράσεις, προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Παρότι επισήμως από πλευράς ΠΑΕ δεν τίθεται θέμα για τον Τραϊανό Δέλλα, η θέση του στον πάγκο της ομάδας δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου ασφαλής. Κατ’ ορισμένους, μάλιστα, είναι εξαιρετικά επισφαλής. 

Ορισμένοι εξέλαβαν το περί διόρθωσης των λαθών, που αναφέρει η χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, ως προάγγελο εξελίξεων στην ομάδα. Η αλήθεια είναι πως η απόσταση της διοίκησης από τον προπονητή έχει μεγαλώσει. Φημολογείται πως μετά τη συντριβή στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν έχει υπάρξει καν επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά αυτό ίσως είναι το λιγότερο. 

Ο Δέλλας φέρεται να έχει παράπονα από τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας, καθώς συγκεκριμένες του εισηγήσεις δεν εισακούστηκαν και συμβιβάστηκε. Ωστόσο φαίνεται πως στη διοίκηση της ομάδας εκτιμούν ότι το υπάρχον δυναμικό μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο και χρεώνουν στον προπονητή όχι τόσο την ήττα, αλλά το εύρος αυτής στο Φάληρο, όπως και τη γενικότερη εικόνα της ομάδας εκτός έδρας. Επίσης πληθαίνουν οι ψίθυροι πως ο «Κολοσσός» έχει χάσει τα… μισά αποδυτήρια, καθώς εμπιστεύεται συγκεκριμένους παίκτες και όχι άλλους, με τις μουρμούρες να εντείνονται και το κλίμα να μην είναι όπως ήταν. 

Κλείσιμο
Με ή χωρίς τον Δέλλα, η ΑΕΚ αρχίζει από σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής της «Ένωσης» έδωσε ρεπό την Κυριακή στους ποδοσφαιριστές του για να ηρεμήσουν και θα έχει ενδιαφέρον η ομιλία του σήμερα. Όπως και αν θα υπάρξουν εξελίξεις για το δικό του μέλλον ή θα κριθεί στα προσεχή δύσκολα παιχνίδια, με Ηρακλή και Παναθηναϊκό (στη Λεωφόρο) για το πρωτάθλημα κι ενδιάμεσα για το Κύπελλο στην Ξάνθη.  

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης