Εσιέν: «Δεν με νοιάζουν τα χρήματα, αλλά το ποδόσφαιρο»

Εσιέν: «Δεν με νοιάζουν τα χρήματα, αλλά το ποδόσφαιρο»

Δεν «σκοπεύει» να κάτσει πάνω στο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι ο Μικαέλ Εσιέν, την ώρα που ακούγονται πολλά για το μέλλον του

Εσιέν: «Δεν με νοιάζουν τα χρήματα, αλλά το ποδόσφαιρο»
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ρωτάει για τον Εσιέν, διότι ανησυχεί. Η διοίκηση κάνει υπομονή, περιμένοντας να βγει η επένδυση του καλοκαιριού και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε τη στήριξη του στον Γκανέζο άσο. 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούν πολλά σενάρια για το μέλλον του. Ότι δηλαδή αν δεν καταφέρει να ενσωματωθεί τις επόμενες εβδομάδες θα προχωρήσουν οι «πράσινοι» σε λύση της συνεργασίας που έχουν μαζί του. 

Τι λέει όμως ο παίκτης; Θα μπορούσε ο ίδιος να «κάτσει» πάνω στο συμβόλαιο του και να πληρώνεται. Ωστόσο, δεν δείχνει τέτοια διάθεση. 

Κλείσιμο
Όπως αναφέρεται στη «SportDay» αυτά που μεταφέρει στο περιβάλλον του, ενώ παρουσιάζεται πολύ στενοχωρημένος με το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει να προσφέρει ακόμη, είναι ότι τον ενδιαφέρει μόνο το πότε θα παίξει και όχι τα χρήματα. 

«Θέλω να παίξω και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Μου έχουν φερθεί καταπληκτικά απ΄ την πρώτη στιγμή και θέλω να τους το ανταποδώσω. Δεν με νοιάζουν τα χρήματα, αλλά να παίξω ποδόσφαιρο. Γι΄ αυτό προσπαθώ, για να παίξω και να βοηθήσω», λέει χαρακτηριστικά ο 32χρονος μέσος. 

Προφανώς αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που αποφασίσουν από το «τριφύλλι» ότι πρέπει να μπει τέλος στη συνεργασία τους με το πρώην παίκτη των Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν τότε ο ίδιος δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο. 

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης