Γκιρτζίκης: «Υπάρχουν μάνατζερ που σέρνουν από την μύτη προπονητές»

Γκιρτζίκης: «Υπάρχουν μάνατζερ που σέρνουν από την μύτη προπονητές»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, αφού... αποκάλεσε το EURO, Μουντιάλ, αναφέρθηκε στο φιάσκο με Σούστερ και τόνισε πως στο φιλικό με το Λουξεμβούργο θα υπάρχει νέος προπονητής

Γκιρτζίκης: «Υπάρχουν μάνατζερ που σέρνουν από την μύτη προπονητές»
«Χαίρομαι που η ομάδα κέρδισε και έκανε χαρούμενους τους φιλάθλους. Σίγουρα έκλεισε μια μαύρη σελίδα. Όμως στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν και δεν θα είμαστε παρόντες στο Μουντιάλ της Γαλλίας (σ.σ προφανώς εννοούσε το Euro)» τόνισε αρχικά ο κ. Γκιρτζίκης και πρόσθεσε: «Έκανα επαφές με αξιόλογους προπονητές, αλλά δεν καταλήξαμε κάπου.

Με τον κύριο Σούστερ έγινε συμφωνία την προηγούμενη βραδιά, πήγα την πρόταση στο Δ.Σ αλλά δυστυχώς ο μάνατζερ του είπε ότι δεν ισχύουν αυτά αλλά άλλα. Δεν τον τιμάει αυτό, όπως δεν τον τιμάει ότι την άλλη μέρα έστειλε email και είπε... ναι συμφωνούμε. Εγώ όμως είπα ότι η εμπιστοσύνη χάθηκε! Συνεχίζουμε τις επαφές και με βάση τα οικονομικά μας.

Μην ξεχνάτε ότι πληρώνουμε κι έναν άλλο προπονητή! Δεν μπορώ να προδικάσω αυτό που λέω. Πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε προπονητή έως τις 13 Νοέμβρη, στο φιλικό με το Λουξεμβούργο. Κάνεις διαπραγμάτευση αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Υπάρχουν μάνατζερ που σέρνουν από την μύτη προπονητές. Είναι άξιοι της μοίρας τους».

Πήγη: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης