Ο σούπερ Πάρντο στο Θρύλο!

Ο σούπερ Πάρντο στο Θρύλο!

Πρόκειται για μία ακριβή επιλογή των ερυθρολεύκων - Ο Ολυμπιακός έδωσε πέντε εκατομμύρια ευρώ στην πορτογαλική ομάδα 

Ο σούπερ Πάρντο στο Θρύλο!
Ηχηρή μεταγραφή  από τον Ολυμπιακό. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος  απέκτησαν τον Φελίπε Πάρντο της Μπράγκα δίνοντας  πέντε εκατομμύρια ευρώ στην πορτογαλική ομάδα ενώ  το κόστος της μεταγραφής θα ανέβει ακόμη ψηλότερα με το συμβόλαιο του παίκτη. Πρόκειται για μία ακριβή επιλογή των ερυθρολεύκων από το πάνω ράφι των ευρωπαϊκών μεταγραφών σε μία δύσκολη οικονομικά συγκυρία για την Ελλάδα και το ποδόσφαιρο. 



 Την απόκτηση του Κολομβιανού άσου  εισηγήθηκε ο προπονητής των Πειραιωτών, Μάρκο Σίλβα  που γνωρίζει πολύ καλά  την πορτογαλική αγορά. Ο Πάρντο  αν και δεξιοπόδαρος παίζει και στα δύο άκρα του γηπέδου και θα αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια στην μηχανή του Σίλβα ο οποίος από την πρώτη στιγμη στη διάρκεια της προετοιμασίας στην Αυστρία ζητάει ανάπτυξη από τα πλάγια με  μεγάλη ταχύτητα. 

Κλείσιμο
 

Την τελευταία διετία με την φανέλα της Μπράγκα ο Πάρντο έκλεψε την παράσταση στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Είχε   συνολικά 75 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 19 γκολ και 14 ασίστ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 10 τέρματα και εννέα ασίστ, πιστοποιώντας τόσο την άνεση στο σκοράρισμα όσο και στη δημιουργία παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης