Γουίμπλεντον: Ξανά «βασιλιάς» ο Τζόκοβιτς, 3-1 σετ τον Φέντερερ

Γουίμπλεντον: Ξανά «βασιλιάς» ο Τζόκοβιτς, 3-1 σετ τον Φέντερερ

Η συνήθεια που γίνεται... λατρεία! Σε ένα φοβερό τελικό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε ξανά (όπως και πέρυσι) τον Ρότζερ Φέντερερ και με 3-1 σετ κατέκτησε για τρίτη φορά το Wimbledon

Γουίμπλεντον: Ξανά «βασιλιάς» ο Τζόκοβιτς, 3-1 σετ τον Φέντερερ
Ο «ατσάλινος» Νόβακ Τζόκοβιτς είχε πιο γεμάτο το... ρεζερβουάρ και έφτασε στην κατάκτηση του Wimbledon με το υπέρ του 3-1 (7-6, 6-7, 6-4, 6-3) κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ.

Έτσι, ο μεγάλος «Νόλε» έκανε το «back to back» στο λονδρέζικο major, το οποίο σηκώνει για τρίτη φορά στην καριέρα του και συνολικά έφτασε τους εννέα τίτλους σε επίπεδο Grand Slam.

Από την άλλη, ο σπουδαίος Ελβετός φεύγει για τρίτη χρονιά άπραγος από το αγαπημένο του τουρνουά, παραμένοντας στους 18 «μεγάλους» τίτλους, λίγες μέρες προτού συμπληρώσει το 34ο έτος της ηλικίας του.

Κλείσιμο
Τα δύο πρώτα σετ ήταν κυριολεκτικά συγκλονιστικά, ωστόσο στη συνέχεια η κούραση που κατέβαλε τον «King Roger» και οι ασύλληπτες δυνάμεις της... σερβικής μηχανής, καθόρισαν το αποτέλεσμα, με το νούμερο ένα στον κόσμο να φτάνει δίκαια στην κούπα, έπειτα από σχεδόν τρεις ώρες παιχνιδιού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης