Εθνική Ελλάδας: Όλα για όλα κόντρα στις ΗΠΑ με στόχο τον τελικό στο Παγκόσμιο U19

Εθνική Ελλάδας: Όλα για όλα κόντρα στις ΗΠΑ με στόχο τον τελικό στο Παγκόσμιο U19

Οι παίχτες του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν αρκούνται στην πρόκριση στην τετράδα και στοχεύουν στην υπέρβαση

Εθνική Ελλάδας: Όλα για όλα κόντρα στις ΗΠΑ με στόχο τον τελικό στο Παγκόσμιο U19
Την ώρα που μια ολόκληρη χώρα ζει δύσκολες στιγμές, κάποια παιδιά δίνουν όχι απλώς λίγες στιγμές εφήμερης χαράς, αλλά υπενθυμίζουν σε όλους τους συμπατριώτες τους πως η Ελλάδα… όλα τα μπορεί και πως οι άνθρωποι του τόπου αυτού, αν συνδυάσουν τις δεδομένες αρετές τους με την εργατικότητα και έναν κοινό σκοπό, μπορούν να μεγαλουργήσουν. 

Η Εθνική Εφήβων είναι στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Παιδιά που δεν έχουν καν ενηλικιωθεί δείχνουν σε όλους μας, μικρούς αλλά κυρίως μεγάλους, πως ο Έλληνας είναι για όλα ικανός. Αφού λοιπόν ξεπέρασε χαμηλά (Κορέα, Δομινικανή Δημοκρατία) και υψηλά εμπόδια (Σερβία, Ισπανία), είναι αποφασισμένη για τη μεγάλη υπέρβαση. 

Αντίπαλος της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι απόψε οι ΗΠΑ (20:30, ΕΡΤ 2, ΣΠΟΡ FM 94,6). Πρόκειται για την ισχυρότερη ομάδα του τουρνουά, που νικά τους αντιπάλους της με μέση διαφορά τους 30 πόντους, συνδυάζει την ουσία με πλούσιο θέαμα, κάνει τους αντιπάλους της να ασφυκτιούν από την πίεσή της σε όλο το γήπεδο και μέχρι στιγμής δεν έχει προβληματιστεί καν από κάποιο άλλο συγκρότημα. Εξαίρεση αποτελεί ΜΟΝΟ η Ελλάδα, που στο φιλικό της περασμένης Τρίτης έχασε με 90-82, αν και μέχρι οκτώ λεπτά πριν το τέλος ήταν πίσω στο σκορ. 
Κλείσιμο

Η Εθνική Εφήβων καλείται να κάνει την υπέρβαση. Και οι παίκτες το πιστεύουν πως αν μη τι άλλο θα είναι ανταγωνιστικοί και θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους, έστω κι αν είναι λίγες, για να εκθρονίσουν την παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Διαβάστε περισσότερα στo sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης