«Εκλεισε» ο Εσκριμπά στον Ολυμπιακό!

«Εκλεισε» ο Εσκριμπά στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με πληροφορίες από Ισπανία, ο πρώην, πλέον, τεχνικός της Έλτσε, έρχεται από εβδομάδα στην Ελλάδα για να υπογράψει - Για συμβόλαιο 2+1 κάνουν λόγο οι Ισπανοί

«Εκλεισε» ο Εσκριμπά στον Ολυμπιακό!
Όπως αναμενόταν, ο 50χρονος τεχνικός θα είναι ο διάδοχος του Βίτορ Περέιρα, στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Ο Φραν Εσκριμπά, αναμένεται ν’ αφιχθεί τις πρώτες ημέρες της προσεχούς εβδομάδας, για να ολοκληρωθεί και τυπικά, η πρόσληψη του στον νταμπλούχο Ελλάδος και από εκεί και πέρα, να προχωρήσουν οι «ερυθρόλευκοι» τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. 

Ο Εσκριμπά ήταν ένα όνομα που έπαιζε εδώ και μέρες για τον πάγκο του Ολυμπιακού και είναι προφανές πως αποτελούσε και την επιλογή στην οποία είχαν επικεντρωθεί οι «ερυθρόλευκοι». Ο 50χρονος προπονητής έλυσε το συμβόλαιο του με την Έλτσε οριστικά την Πέμπτη, οπότε ήταν θέμα μερικών ωρών, σύμφωνα με πληροφορίες, να τελειώσει και το θέμα με τον Ολυμπιακό. 

Έτσι ο Ολυμπιακός, μετά από την μικρή παρένθεση του Βίτορ Περέιρα, θα επιστρέψει ξανά στην καθοδήγηση, όπως όλα δείχνουν, κάτω από τις οδηγίες ενός Ισπανού προπονητή. Ο Ολυμπιακός έχει εξετάσει πολύ προσεκτικά την περίπτωση του και παρά το γεγονός, πως μπορεί να μην έχει –ακόμα – το αντίστοιχο πρεστίζ των Βαλβέρδε και Μίτσελ, είναι η καταλληλότερη λύση, όπως αποφάσισαν στον Ολυμπιακό.  

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης