Μαχλάς: Αποχωρούμε γιατί το πρωτάθλημα είναι αστείο

Μαχλάς: Αποχωρούμε γιατί το πρωτάθλημα είναι αστείο

«Ο ΟΦΗ ήταν το εύκολο θύμα γιατί ήθελαν κάποιοι να έχουν μια άνετη παραμονή. Είδαμε αποφάσεις όπως με την ΕΠΟ να μην βγάζει δελτία σε 20χρονα παιδιά για να τελειώσουμε αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα, τόνισε

Μαχλάς: Αποχωρούμε γιατί το πρωτάθλημα είναι αστείο
«Η απόφασή μας είναι να μην κατέβει ξανά η ομάδα στο πρωτάθλημα. Ούτε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αποχωρούμε από το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα αυτό είναι αστείο», τόνισε ο κ. Μαχλάς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με την οποία έβαλε τέλος στην φετινή παρουσία της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα.

Ο ίδιος ξεκίνησε την ομιλία του με μία επίθεση στην Super League αλλά και την ΕΠΟ ενώ τόνισε ότι δεν γίνεται υπό αυτές τις συνθήκες η ομάδα να συνεχίσει το πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε από τον ίδιο τον κ. Μαχλά σε συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Αναστόπουλο και τους ποδοσφαιριστές της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Κλείσιμο
«Βλέπουμε νόμους να τηρούνται σε άλλες περιπτώσεις και σε άλλες όχι. Βλέπουμε να υπάρχουν αποφάσεις που θα έχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Έπεσαν οι μάσκες στον πόλεμο κατά της ομάδας μας.

Τελευταίο παράδειγμα ο ορισμός του αγώνα με τον ΠΑΣ. Είδαμε ότι με τον Ατρόμητο εκτέλεσαν αυτόματα την ποινή αφαίρεσης των 4 βαθμών και δεν όρισαν το παιχνίδι. Βλέπουμε ότι ακριβώς το ίδιο γεγονός, την Τετάρτη μετά το ματς με τον Πανθρακικό, δεν έγινε το ίδιο και δεν εκτέλεσαν το παιχνίδι. Είχα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Λίγκας και μου είπε ότι το παιρνει πάνω του και ότι το ματς γίνεται κανονικά. Γιατί δεν έγινε το ίδιο και με τον Ατρόμητο;» τόνισε ο κ. Μαχλάς.



 «Ο ΟΦΗ ήταν το εύκολο θύμα γιατί ήθελαν κάποιοι να έχουν μια άνετη παραμονή. Είδαμε αποφάσεις όπως με την ΕΠΟ να μην βγάζει δελτία σε 20χρονα παιδιά για να τελειώσουμε αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα.

Η διοίκηση έκανε έναν αγώνα ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια και βλέπουμε μια απόφαση δικαστηρίου που ενώ έχει κερδηθεί για να γίνει το παιχνίδι και έπρεπε να επιστραφούν οι βαθμοί, το μόνο που έκαναν ήταν να γίνει το ματς και να μην επιστρέψουν το παιχνίδι.

Η ρήτρα της Nova με την Λίγκα να μην εκτελεστεί αλλά να εκτελεστεί η εξαθλίωση του ΟΦΗ. Φοβούνταν τον ΟΦΗ με 12 και 13 παίκτες. Είδαμε ανθρώπους να παίρνουν αποφάσεις που κατακρεούργησαν την ομάδα όλο αυτό το διάστημα.

Η απόφαση που πήραμε είναι να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Είδαμε διαφορετική αντιμετώπιση και όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει η κρίση αλλά δεν είναι η ίδια αντιμετώπιση», υπογράμμισε.

Μάλιστα ο κ. Μαχλάς τόνισε ότι μετά απ’ όλα αυτά η οικογένεια του ΟΦΗ θα πάρει τις αποφάσεις και θα αποσυρθεί από την σαπίλα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο.

«Μπορούμε να αποσυρθούμε ελεύθεροι. Η οικογένεια του ΟΦΗ να πάρει μόνη της τις αποφάσεις μας. Να φύγουμε από την σαπίλα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο για να μπορέσουμε να ξαναγίνουμε πάλι η ομάδα που όλοι θέλουμε και που όλοι χαίρονται και όχι να μας αντιμετωπίζουν σαν να μην πω τι.

Τον ΟΦΗ δεν τον σκότωσαν αλλά ήθελαν να τον διασύρουν μόνο και μόνο υπάρχει η ρήτρα της Nova. Το μόνο που ήθελαν ήταν να μην χάσει η Λίγκα ένα ποσό της τάξης των 2,5 εκ. ευρώ και δεν είχαν υπολογίσει ότι αυτό θα τους κοστίσει. Τώρα και καλά ενδιαφέρθηκαν για τον ΟΦΗ. Είναι ντροπή για όλους τους, είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο», επεσήμανε σχετικά ο κ. Μαχλάς.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο»

Παράλληλα ο κ. Μαχλάς ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που ήταν δίπλα στον ΟΦΗ όλα αυτά τα χρόνια ενώ τόνισε ότι τώρα πλέον πρέπει να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο μέλλον της ομάδας.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, τους προπονητές που έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Θέλαμε να παραμείνει ψηλά η ομάδα όμως τα τελευταία γεγονότα μας γυρνάνε πίσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την προσπάθεια που έκαναν ώστε να μην διασύρεται η ομάδα. Μάλλον ήταν πολύ ευάλωτη και δεν μπορούσαμε να την βλέπουμε έτσι.

Θέλω πλέον να κοιτάξουμε το μέλλον της ομάδας. Ο ΟΦΗ έχει μέλλον, ιστορία και κανένας δεν μπορεί να τον συμπονεί. Η ομάδα αυτή είναι περήφανη και περήφανη θα μείνει.

Είναι μια δύσκολη στιγμή αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, έχει κάνει υπερήφανους όλους τους Κρητικούς και θέλουμε να την δούμε ξανά περήφανη. Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι, έχουμε κάνει λάθη και εμείς. Όμως μας διέλυσαν οι καταστάσεις και τα κέντρα αποφάσεων», τόνισε ο κ. Μαχλάς.

Η επόμενη ημέρα

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ ο κ. Μαχλάς απάντησε: «Είχαμε μια συνάντηση με διάφορους φορείς όπως με τον Ερασιτέχνη, τους μικρομετόχους, με τον κόσμο του ΟΦΗ. Ήταν μια τεκμηριωμένη η σκέψη όλων. Με την υπάρχουσα κατάσταση δεν μπορούσε να συνεχίσει η ομάδα. Τώρα έχουμε το χρόνο να δούμε ποιο είναι το καλύτερο σενάριο για την ομάδα. Αυτό μας ενδιαφέρει. Η επόμενη μέρα» ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι «μεγάλες ομάδες δεν χάνονται και ο ΟΦΗ είναι μία μεγάλη ομάδα».

Πηγή: cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης