Εθνική Ελλάδος: Επιστροφές και... πρωτάρηδες στις κλήσεις Μαρκαριάν

Εθνική Ελλάδος: Επιστροφές και... πρωτάρηδες στις κλήσεις Μαρκαριάν

Εκτός απροόπτου στη «γαλανόλευκη» επιστρέφουν Κατσουράνης, Σαμαράς και Κυριάκος Παπαδόπουλος - Στους υποψήφιους οι Γιαννιώτας-Αραβίδης

Εθνική Ελλάδος: Επιστροφές και... πρωτάρηδες στις κλήσεις Μαρκαριάν
Εντός της ημέρας αναμένεται ο Σέρχιο Μαρκαριάν να ανακοινώσει την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για την προσεχή αναμέτρηση (29/03) με την Ουγγαρία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016. 

Εν όψει του κρίσιμου αγώνα στη Βουδαπέστη, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να καλέσει 23 παίκτες, εκ των οποίων οι τρεις θα είναι τερματοφύλακες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός απροόπτου στη «γαλανόλευκη» επιστρέφουν ο Κώστας Κατσουράνης, ο Γιώργος Σαμαράς και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. 

Κλείσιμο
Όσον αφορά τους τερματοφύλακες, ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής θα είναι ο Ορέστης Καρνέζης, ενώ για τις άλλες δύο θέσεις «παίζουν» οι περιπτώσεις του Στέφανου Καπίνο, του Μιχάλη Σηφάκη και του Μάρκου Βελλίδη. 

Στη μεσαία γραμμή, εκτός από την επιστροφή του Κατσουράνη, ίσως να προστεθεί άλλο ένα πρόσωπό (λόγω των απουσιών του Μανιάτη και του Μάνταλου), έχουν ακουστεί τα ονόματα του Τάσου Λαγού και του Ελίνι Δημούτσου. Μπορεί να είναι ένας από τους δύο μέσα στις κλήσεις. 

Για τα δύο άκρα της επίθεσης έχει ακουστεί το όνομα του Γιάννη Γιαννιώτα, με την περίπτωση του νεαρού μεσοεπιθετικού του Αστέρα Τρίπολης να μην συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή. 

Όσον αφορά τη θέση του σέντερ φορ, έχει κάποιες πιθανότητες να κληθεί ο φορμαρισμένος Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος σκόραρε ξανά στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή Ψαχνών και έφτασε τα 18 γκολ σε 28 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης