Live: Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-0

Live: Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-0

Νίκη για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Εργοτέλη - Λεβαδειακός-Καλλονή 3-0, Πανιώνιος-Βέροια 4-2, Ξάνθη-Παναιτωλικός 3-0 - Ο ΠΑΣ κέρδισε 1-0 τον Πλατανιά και ο Πανθρακικός 1-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Live: Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-0
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα το προτελευταίο ματς για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Πρόκειται για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που δεν είχε τελεστεί, έπειτα από απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή μετά τα έκτροπα στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Στο ντέρμπι της ημέρας ο Ατρόμητος, που με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο μετρά τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες, υποδέχεται τον ευρισκόμενο σε περίοδο φόρμας Παναθηναϊκό.

Κλείσιμο
Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ, οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, γιατί στόχος τους είναι να τελειώσουν την κανονική περίοδο κάνοντας μόνο νίκες, με την κρυφή ελπίδα να «παραπατήσει» ο Ολυμπιακός και να κερδίσουν την ένσταση για την αφαίρεση των τριών βαθμών.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Εργοτέλη, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο μετά την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη, ενώ στα Πηγάδια η Ξάνθη επικράτησε του Παναιτωλικού με 3-0.

Στην Κρήτη, με 12 παίκτες στην αποστολή (!) ο ηρωϊκός ΟΦΗ ηττήθηκε από τον Πανθρακικό, που ψάχνει απεγνωσμένα για βαθμούς, όπως άλλωστε και οι Πλατανιάς, Λεβαδειακός, Πανιώνιος στους αγώνες τους με ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Καλλονή (εντός) και Βέροια (εντός), αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα:

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς 1-0

15:00 ΟΦΗ-Πανθρακικός 0-1

17:15 ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 1-0

17:15 Λεβαδειακός-Καλλονή 3-0

17:15 Ξάνθη-Παναιτωλικός 3-0

17:15 Πανιώνιος-Βέροια 4-2

19:30 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (Σε εξέλιξη δείτε live)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης