Ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για την κορυφή στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για την κορυφή στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Τα σχέδια του Μίτσελ για το «τρίποντο» - Οι σίγουροι για την ενδεκάδα και οι πιθανές εκπλήξεις - Φαβορί χαρακτήρισε τους ερυθρόλευκους ο Άγγελος Αναστασιάδης που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μακ, μαντούρο, Κατσικά και Τζαβέλλα - Κατάμεστο θα είναι το γήπεδο

Ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για την κορυφή στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναμετρώνται σήμερα οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας μετά από οχτώ αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα στα πλαίσια της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ επρόκειτο να αναμετρηθούν στις αρχές Οκτωβρίου αλλά ο άδικος χαμός του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη από οπαδούς του Ηροδότου είχε αναβάλει την αγωνιστική δράση εκείνου του Σαββατοκύριακου με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να ανακτήσουν εκ νέου τα πρωτεία στη βαθμολογία. Από την πλευρά του ο Δικέφαλος του Βορρά μολονότι διά στόματος Άγγελου Αναστασιάδη αναγνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το καλύτερο δυνατό προκειμένου να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης ενός πρωταθλήματος.

Κλείσιμο
Αυτά είναι τα σχέδια του Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ, τον Ομάρ δεξιά, τον Μαζουάκου αριστερά και κεντρικό δίδυμο τους  Μποτία-Αμπιντάλ, εκτός και αν επιλεγεί η λύση Αυλωνίτη.

Στον άξονα θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι οι Μιλιβόγιεβιτς και Μανιάτης, ενώ από εκεί και πέρα τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν οι Φουστέρ και Αφελάι με επιτελικό τον Τσόρι Ντομίνγκεζ και τον Μπενίτες στην κορυφή της επίθεσης. Για τα άκρα, τις θέσεις δηλαδή των Φουστέρ και Αφελάι, υπάρχουν και οι λύσεις Κασάμι, Φορτούνη και Ντοσεβί.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι εξής 18: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς και Μήτρογλου.

Στις δηλώσεις του ο Μίτσελ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγελο Αναστασιάδη και τη δουλειά που κάνει στον Δικέφαλο του Βορρά και γι' αυτό φρόντισε παράλληλα να στείλει μήνυμα στους παίχτες του ότι θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους «σαν να υποδεχόμαστε τη Γιουβέντους, τον Παναθηναϊκό ή την Ατλέτικο». Απηύθυνε, επίσης, κάλεσμα στον κόσμο να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο, να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και να μην δει τον αγώνα ως εκδίκηση.

Τα σχέδια του Αναστασιάδη

Με τις γνωστές απουσίες των Μακ, Μαντούρο και Κατσικά αλλά και αυτή του Γιώργου  Τζαβέλλα, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, βρίσκεται στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης  αναμένεται κάτω από τα δοκάρια να επιλέξει τον Γλύκο με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Ρατς, Βίτορ, Σκόνδρα και Κίτσιου.

Στο κέντρο πιθανότατα θα βρεθούν τα δύο «μηχανάκια» Τζιόλης και Κάτσε ενώ τις υπόλοιπες θέσεις θα καλύψουν οι Τζανδάρης, Σαλπιγγίδης, Φακούντο Περέιρα και Αθανασιάδης.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελείται από τους: Αθανασιάδης, Γλύκος , Γκολάσα, Κίτσιου, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Ιτάνζ, Κουλούρης, Κάτσε, Περέιρα, Ποζατζίδης, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Βίτορ

Ο Έλληνας τεχνικός αναγνώρισε σε δηλώσεις του το απόγευμα της Τρίτης ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί τόσο γιατί παίζει στο γήπεδό του όσο και γιατί ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και την κόπωση που αντιμετωπίζουν κάποιοι παίχτες. 

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που είναι το φαβορί επειδή παίζει στην έδρα του, αφού κι εμείς αν παίζαμε στην έδρα μας θα ήμασταν το φαβορί για τη νίκη. Αυτή τη στιγμή φαβορί λοιπόν είναι ο Ολυμπιακός και πρέπει κι εμείς να πάμε όσο πιο καλά προετοιμασμένοι γίνεται και ό,τι πει η Παναγία, δε θα τρελαθούμε κιόλας», συμπλήρωσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης